Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk Basınla İlgili Sözleri

Atatürk Basınla İlgili Sözleri
0
75

Similar threads

Atatürkün DENİZCİLİK ile ilgili Atatürk sözleri Atatürkün DENİZCİLİK ile ilgili Atatürk sözleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün denizcilikle ilgili sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549104640 1549104640...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Michael Schumacher Uyandırılıyor! michael schumacher, michael schumacher afiyet, michael schumacher komada Sevgili melekler, efsane pilot Michael Schumacher'i uyandırma çalışmaları başladı Bir ay dek önce geçirdiği trafik kazası sonucu komaya giren ralli pilotu o günden beri komada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Eğitimle İlgili Ünlü Sözleri eğitim sözleri, eğitim ile ilgili sözler, Atatürkün eğitim sözleri Eğitim ile ilgili ünlülerin söylemiş olduğu birbirinden manalı ve değerli sözleri sizler için paylaşıyoruz Bir toplumun her açıdan ilermesinin yolu aldığı eğitimden geçer Bunun içindir ki eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Özcan Deniz'den ''Yalan Haber'' Açıklaması! özcan deniz, yeni projesi, show tvde değil, ayarlama, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663410 1548663410 ozcandenizdenyalanhaberaciklamasi5c4eba77ceda7ozcandenizdenyalanhaberaciklamasi5c4eba77ceda7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Hoş Sözler atatürk ün kitap ile ilgili sözleri atatürk ün kitapla ilgili sözleri kitaplarla atatürkün kütüphaneyle kitapla özlü bana acill kitapla ilgili söyledği sözleri bulmanızı istiyorum keza diğer ünlülerin söyledikleri içinde saolun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt