Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk hangi ortaokulu okudu

0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Mustafa Kemal Ataturk ortaokulu Selanik Mulkiye Rutiyesi Yani bugunku adıyla Selanik Orta okulunda okumuştur Okul şu anda faaliyet gostermemektedir

imagesataturkhangiortaokuluokudu5b01c6eada5f9 imagesataturkhangiortaokuluokudu5b01c6ec511b9

Similar threads

Atatürk hangi ortaokulu okudu Mustafa Kemal Atatürk ortaokulu Selanik Mülkiye Rütiyesi Yani bugünkü adıyla Selanik Orta okulunda okumuştur Okul şimdi faaliyet göstermemektedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ataturk hangi okullarda okumuştur Tarihleri ile birlikte okuduğu okulları bularmisiniz Cevap: Mustafa Kemal Ataturkun okuduğu okullar Mustafa Kemal Ataturk'un Sırayla gittiği okullar,tarihleri ve şehirleri Mahalle Mektebi (Selanik) Şemsi Efendi Okulu (Selanik) Selanik Mulkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ataturk, eğitim hayatına ilk olarak Mahalle Mektebi ’nde başladı Daha sonra, o zamanki şartlara gore daha modern olan Şemsi Efendi Okulu ’na yazıldı Oradan Selanik ’te bu gunku karşılığı ortaokul olan Selanik Mulkiye Ruştiyesi ’ne devam etti Ancak orta oğrenimini burada tamamlamadan Selanik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Ataturkun okuduğu okulların zamanımızdaki isimleri, Ataturkun okuduğu okullar hangileri, Ataturk hangi okullarda okudu şimdiki isimleriyle Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak gecen, ilk oğretim duzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ataturk, fikir hayatının oluşumunda nelerden etkilenmiş olabilir Cevap: Ataturk, fikir hayatının oluşumunda nelerden etkilenmiş olabilir Mustafa Kemal'in fikir hayatının en kuvvetli tarafı ozellikle tarih okumasından ileri gelir Ayrıca Tevfik Fikret ve Namık Kemal'in hurriyetci, Ziya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,581Mesajlar
29,690Kullanıcılar
Mertcan32Son üye
Üst Alt