Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk ilkokulu hangi okullarda okumuş

Atatürk ilkokulu hangi okullarda okumuş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Atatürk ilkokulu hangi okullarda okumuştur

Semt Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak geçen, birincil öğretim düzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Bundan Böyle bulunmamaktadır

Şemsi Efendi Okulu: Şemsi Efendi Okulu bugün Terakki Vakfı'na emrindeki okulların ilk olanıdır Selanik'teki bu okul bugün hizmet vermemektedir *

Similar threads

Ataturk ilkokulu hangi okullarda okumuştur Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak gecen, ilk oğretim duzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık bulunmamaktadır Şemsi Efendi Okulu: Şemsi Efendi Okulu bugun Terakki Vakfı'na bağlı okulların ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Atatürkün okuduğu okulların zamanımızdaki isimleri, Atatürkün okuduğu okullar hangileri, Atatürk hangi okullarda okudu şimdiki isimleriyle Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak geçen, ilk öğretim düzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Atatürkün okuduğu okulların isimleri Atatürk hangi okullara gitti Atatürkün gittiği okulların şimdiki isimleri Atatürk'ün eğitim hayatı her tarafında gittiği okullar ve bugünkü şart ve adları Semt Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak geçen, birincil öğretim düzeyinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ataturkun okuduğu okulların zamanımızdaki isimleri, Ataturkun okuduğu okullar hangileri, Ataturk hangi okullarda okudu şimdiki isimleriyle Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak gecen, ilk oğretim duzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Atatürkün Okuduğu Okullar Atatürk'ün eğitim hayatı boyunca gittiği okullar ve bugünkü koşul ve adları Mahalle Mektebi : Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak geçen, birincil öğretim düzeyinde eğitim veren okullara bahşedilen genel addır Bundan Böyle bulunmamaktadır Şemsi Efendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt