Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturk ışık bana

Ataturk ışık bana
0
212

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ataturk ışık bana şarkısı
Ataturk Işık Bana Şarkı Sozu
Cocuk Şarkısı Ataturk Işık Bana

ATATURK BİR IŞIK BANA

Turkiyemin dort yanında
bayram bugun sevincliyim
mutluluk var insanında
gelecekten umitliyim

Ataturk bir ışık bana
yeryuzunde ovunc bana
varlığıyla gururluyum
bu bir omur yeter bana

milletime armağan var
heyecanlı kıvanclıyım
yaşayacak cumhuriyet
cunku sonsuz inanclıyım

Ataturk ışık bana
yeryuzunde ovunc bana
varlığıyla gururluyum
bu bi omur yeter bana

Similar threads

Atatürk ışık bana şarkısı Atatürk Işık Bana Şarkı Sözü Çocuk Şarkısı Atatürk Işık Bana ATATÜRK BİR IŞIK BANA Türkiyemin dört yanında bayram bugün sevinçliyim mutluluk var insanında gelecekten ümitliyim Atatürk bir ışık bana yeryüzünde onur bana varlığıyla gururluyum bu bir ömür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Türkiyemin dört yanına Bayram bugün sevinçliyim Sevinç var insanında Gelecekten ümitliyim Atatürk bir ışık bana Yeryüzünde onur bana Varlığıyla gururluyum Bu bir ömür yeter bana *
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ataturk ile ilgili marşlar AtatUrk Marşlari MUSTAFA KEMAL'LER TUKENMEZ Tukenir elbet gokte yıldız, denizde kum tukenir Bu vatan bu topraklar comert Kutsal bir ateşim ki ben sonmez İnanın Mustafa Kemal'ler tukenmez Ben de etten kemiktendim elbet Ben de bir gun gececektim elbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
ataturk ve 10 kasım şiirleri ON KASIMLARDA YURUMEK Ataturk'um işte 10 Kasım yine Dalgalanır ağaclarla oğullar Dalgalanır oğullarla nineler Dalgalanır ninelerle genc kızlar Ozlemin ta yureğime işlemiş Seni bulmak, seni gormek icin ben Butun toprakaltıyla barışacağım Ereceğim sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
19 Mayıs Ataturku Anma ve Genclik ve Spor Bayramı Şiiri 19 Mayıs Ataturk Şiirleri 19 MAYIS ŞİİRİ Yurdu duşmanlar sardı, Guneşimiz karardı Ninelerin gozleri Birer kanlı pınardı Serin bahar meltemi Gibi beyaz bir gemi Samsuna demir attı, Goklerimiz ağardı Bu gemide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt