Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk nasıl bir oğrenciydi

Ataturk nasıl bir oğrenciydi
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Acaba Mustafa Kemal nasıl bir oğrenciydi?

Mustafa cok calışkan bir oğrenciydi Gittiği her okulda istisnasız oğretmenlerinin dikkatini cekmiştir Hemen hemen her derste başarılıydı Şunu da belirtelim ki en başarılı dersi matematik olmakla beraber en sevdiği ders Tarih dersidir Bu durumu tarih oğretmeni kolağası Tevfik Beyde bir munasebetle belirtecektir

Demek ki sevgili oğrenciler Mustafa Kemal gibi her dersimizi sevmeli ve bu derslerde başarılı olabilmek, oğretmenlerimizin parmakla gosterdiği bir oğrenci olabilmek icin cok ama cok calışmalıyız Zaten Ataturk bunu :Bir şeye cok ihtiyacımız var, calışkan olmak sozuyle cok guzel ifade etmiştir

Mustafa daha sizin gibi bir cocukken annesi ile arasında şoyle bir konuşma gecer

Anne: “Oğlum bak baban da bir tuccardı Senin de Onun gibi bir tuccar olmanı istiyorum

Mustafa: “Ben omzumda basma topları taşıyamam Ben asker olacağım der

Gorduğunuz gibi sevgili oğrenciler; Mustafa Kemal daha kucuk yaşlarda kendisine bir ideal belirlemiş ve o ideale ulaşmıştır Demek ki siz de şimdiden kendinize bir ideal belirlemelisiniz

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt