Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atatürk Sevgisi - İbrahim Sevindik

Atatürk Sevgisi - İbrahim Sevindik

Tarihçi_Hoca

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
59
Atatürk Sevgisi

ATATÜRK SEVGİSİ
Bir ülke görün
Atasını böyle seven
Ve onu her yerde taktir eden
İşte bu Aziz Türk milletidir
XXX
Bir ülke görün
Atasının değerini bilen
Ve onunla her zaman güçlü olan
XXX
Bir ülke görün
Atasını dünyanın en büyük lideri olarak gören
Ve onu her yerde simge yapan
XXX
Bir ülke görün
Atasının yaptığı devrimleri anlayan
Ve onunla her zaman gurur duyan
XXX
Bir ülke görün
Atasını hep yüreğinde taşıyan
Ve onu her yerde saygı ile anan

İbrahim SEVİNDİK

Similar threads

• Öneri
Dünyada kendi ülkesinin kurucusuna bu derece düşmanlık eden, kabrinde yattığı yerde kötüleme furyasını sürdüren diğer bir ırk yoktur herhalde Bir insan vatanını düşmanlardan kurtaran bir lidere neden düşman olur? Bizim ülkemizde Atatürk düşmanlığı konusunda başı çekenlerin kendince sebepleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
482
  • Öneri
Atatürk Ve Köylü Yaşlı Kadın Gazi, çiftliğinde dolaşıp hava alırken oldukça yaşlı bir kadına rastladı. Atatürk attan inerek bu ihtiyar kadının yanına sokuldu. — Merhaba nine. Kadın Ata'nın yüzüne bakarak hafif bir sesle; — Merhaba dedi. — Nereden gelip nereye gidiyorsun? Kadın şöyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
  • Öneri
Atatürk düşmanlarının öteden beri Atatürk ’e hücum etmek için kullandıkları en kayda değer usul, Atatürk ’ün “dinsiz olduğu ve “dindarlara zorlama yaptığı şeklindeki yalanı tekrar tekrar tekrarlamaktır Sefalet ve sefalet içindeki bir toplumla önce emperyalizmi dize getiren sonra da modern bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
Bizler her 10 Kasım ’ı, bıraktığı eserlerin izinde, ülkeyi daha da ileriye götürebilmek adına neler yapılabileceğinin ortaya konulması gereken bir gün olarak görmeliyiz 10 Kasım ’ı, Atatürk ’ün Türkiye Cumhuriyeti ’ni bizlere emanet ettiği bir gün olarak düşünmek, sanırım doğru bir girişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler payşaırmısınız teşekkür ederim arkadaşlar Cevap: İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler İLKÖĞRETİM HAFTASI Elli iki haftanın, İncisisin incisi Seni fazla seviyoruz İlköğretim haftası Sen gelince açılır, Okullar her sene bize, Seni çok seviyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt