Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

atatürk sevgisi ile ilgili şiir

atatürk sevgisi ile ilgili şiir
0
201

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ATATÜRK VE AHALI SEVGİSİ

Atamın o kadar
Insanlar sevgisi vardıki
Vatanımız için savaştı
Cumhuriyeti kurdu

Bende vatan için çalışıp
Ödev değerinde olacağım
Atam gibi vatanımı
Her şeyden koruyacağım

Okuyacağım
Çalışacağım
Atam gibi akıllı
Toleranslı olacağım

Atamımın kurduğu
Bu vatanı koruyacağım
Bende onun gibi
Milletimi sevecegim

TAHA CİHAT YILMAZ *

Similar threads

Atatürk sevgisi şiirleri Atatürk sevgisi ATATÜRK VE AHALI SEVGİSİ Atamın böylece Irk sevgisi vardıki Vatanımız için savaştı Cumhuriyeti kurdu Bende vatan için çalışıp Devir değer olacağım Atam gibi vatanımı Her şeyden koruyacağım Okuyacağım Çalışacağım Atam gibi zeki Hoşgörülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ataturk sevgisi şiirleri Ataturk sevgisi ATATURK VE MİLLET SEVGİSİ Atamın o kadar Millet sevgisi vardıki Vatanımız icin savaştı Cumhuriyeti kurdu Bende vatan icin calışıp Atama layık olacağım Atam gibi vatanımı Her şeyden koruyacağım Okuyacağım Calışacağım Atam gibi zeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Atatürk ile ilgili kısa ve öz şiirler ATATÜRK ÇOCUK OLMUŞ Çocuk bayramı'nda Gelmiş katılmış aramıza, Atatürk çocuk olmuş bakın: Gülüyor gözlerinin içi, Gülüyor, Gökler,denizler kadar mavi Diyor ama:Çocuklar ben verdim size Bayramların en güzelini Dilerim,yurdumun çocukları, Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Vatan şiiri ONCE VATAN Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ulkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Once vatan sonra vatan diyorum Toprağını surdum ekini bictim, Ekmeğini yedim suyunu ictim, Asker olmak icin sıraya gectim, Once vatan sonra vatan diyorum Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
2 Kıtalık atatürk şiirleri Atam Atam sen kalbimizdesin, Unutmayacağız seni Hala sen burdasın, Bizim yanımızdasın Unutmadık, unutmayacağız seni, Sen bu ülkenin, Önderisin hala Kimse indiremeyecek asla! Sen bizim için savaşan, Vatanı uğruna kan döken insansın Seni unuturmuyuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
376
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt