Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk şiirleri bir gun sordum babama

Ataturk şiirleri bir gun sordum babama
0
202

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bir gun sordum babama Ataturk neden buyuktur
bir gun sordum babama şiiri Ataturk

Ataturk

Bir gun sordum babama
Ataturk neden buyuk?
Cocuğum dedi bana
Onu seviyor her Turk

Cok kotu bir zamandı
Ucurumdaydı vatan
O'buyuk kahramandı
Yurdumuzu kurtaran

O'nu biz değil yalnız
Ustun tanır her millet
En buyuk eseridir
Kurduğu Cumhuriyet

Kalbimiz sevgi dolu
Yol gosteren o Turk'e
Yolumuz onun yolu
Bağlıyız Ataturk'e

İ HAKKI TALAS

Similar threads

Bir gun sordum babama Ataturk neden buyuk? Cocuğum dedi bana Onu seviyor her Turk Cok kotu bir zamandı Ucurumdaydı vatan O'buyuk kahramandı Yurdumuzu kurtaran O'nu biz değil yalnız Ustun tanır her millet En buyuk eseridir Kurduğu Cumhuriyet Kalbimiz sevgi dolu Yol gosteren o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ataturk ve Cumhuriyet ile ilgili şiirler,Ataturk ve Cumhuriyet konulu şiir,cumhuriyet şiiri, Ataturk ve Cumhuriyet şiir Ataturk ve Cumhuriyet Baş eğmişken onunde altı asır her zorluk, Goctu bir cınar gibi koca imparatorluk! Catırdattı bu gocuş goklerini vatanın, Duyunca silkindi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Okul şiirleri Ataturk, Ataturk hakkında okul şiirleri, Ataturk konulu şiirler Ataturk Duşmanların elinden Bizi kurtaran sensin Bu vatanı yeniden Ozenle kuran sensin Nabzımızda atansın Ey olmeyen Ataturk Kalbimizde yatansın Seni unutamayız Ataturk Neler Yapmadı ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Cumhuriyet Bayramı Kısa Şiirler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri Cumhuriyet cumhuriyet cumhuriyet ne guzeldir hurriyet calış calıştır oğret geldi bize medeniyet atamızın yolunda her gucluğu aşarız kadın erkek demeden bu yolda savaşırız 29 ekimi kutlarız biz neşeyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ataturk Şiirleri 4 Kıta Ataturk Konulu Şiirler 4 Kıtalık GAZİ'YE TARİH Onu tarihe sorun, yoktur eminim bir eşi, O guneş yuzlu, guneş sozlu, guneşler guneş! Sozu halkın dilidir, gozleri hakkın ateşi, O guneş yuzlu, guneş sozlu, guneşler guneşi!! Yurdu sarmıştı karanlık, onu yırtıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,465Konular
981,144Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt