Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk 'ün aile içinde bir lakabı var mıydı ?

Atatürk 'ün aile içinde bir lakabı var mıydı ?
0
83

Similar threads

Atatürk 'ün maddi mirası hakkında bilgi varmı Merhaba Öncelikle bu köşeniz için çok teşekkür ediyorum, bize fazla tezgâhtar oluyorsunuz Sorum şu; Atatürk 'ün maddesel mirqası nedir data var mı bu konuda ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Atatürk 'ün kısa kısa anılarına ihtiyacım var Ödevim için acele olarak Atatürkün kısa kısa anıları lazımLütfen bana da bi yardımmmataturkunkisakisaanilarinaihtiyacimvar5c59c64571a43alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Atatürk ’ ün sporla ilgili anıları 1) GÜREŞ: İtalyanları yenen Milli Güreş Takımımız, Florya ’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkünde büyük Atatürk tarafından gösteri ve kabul olunup, yemeğe alıkonulmuştu Atatürk İtalyanlar karşı, parlak bir sonuç almış olan güreşçilerimizi teker teker kutlamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
676
Atatürk'ün Cumhuriyet Anlayışı Atatürk ’ün ilkelerinden biri olan Cumhuriyetçilik devlet idaresinde millî egemenliği, millî iradeyi ve hür seçimi başlıca kabul eden ilkenin adıdır Bu ilkenin idare biçimi ve siyasal rejim olarak ifadesi cumhuriyettir Bu stil yönetim, millî bağımsızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Atatürk 'ün Sanatla ve Türk Kültürü İle İlgili Olarak Söylediği Veciz Sözler Bu konu; Atatürk 'ün Sanatla ve Türk Kültürü İle İlgili Olarak Söylediği Özlü Sözler hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün ne dek ince ruhlu kibar bir insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt