Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ataturk un futbol ile ilgili soylediği soz

ataturk un futbol ile ilgili soylediği soz
0
201

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır

Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır

Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani gorev saymak gerekir

Ben Turk gencliğinin spor yaparak guclu olmasını isterim

Similar threads

Ataturkun sporla ilgili ozdeğişleri ne anlatmaktadır Cevap: Ataturkun sporla ilgili ozdeyişleri Her ulus cocuklarının sıhhatli ve gurbuz olmaları icin yaşadıkları bolgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekkullerin en birinci odevidir Turk cocuklarına sporun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
SPOR Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatan gorevi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ataturkun sporla ilgili soyledıgı sozler kısaca anlatırmısınız Cevap: ataturkun sporla ilgili soyledıgı sozler Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ataturk'un Sporla ilgili soylediği sozler ve acıklamaları Mustafa Kemal Ataturk'un Spor ile ilgili sozleri şunlardır: 1 Turk sosyal bunyesinde spor hareketlerini duzenlemekle gorevli olanlar, Turk cocuklarının spor hayatını yuceltmeyi duşunurken sadece gosteriş icin herhangi bir yarışmada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ataturkun sporla ilgili kısa sozleri Ben sporcunun zeki, cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt