Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk 'ün kısa kısa anılarına ihtiyacım var

Atatürk 'ün kısa kısa anılarına ihtiyacım var
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Atatürk 'ün kısa kısa anılarına ihtiyacım var Ödevim için acele olarak Atatürkün kısa kısa anıları lazımLütfen bana da bi yardımmmataturkunkisakisaanilarinaihtiyacimvar5c59c64571a43alt  

Similar threads

Kısa kısa Atatürk'ün anıları acele lüzumlu !! Bana çok acil kısa kısa Atatürkün anıları lazım Ne olur destek edinnnkisakisaataturkunanilariacillazim5c5a0e7d3f0d6altkisakisaataturkunanilariacillazim5c5a0e7d3f0d6alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Atatürkün insanlar sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum Bu hafta 10 kasım haftası olduğundan Atayla ilgili ödevlerimiz var Bunlardan biri de Atatürkün ahali sevgisi ile ilgili anıları Asistan olurmusunuz bana lütfen, kim ne biliyorsa yazarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Atatürkün öğrenim hayatıyla alakalı anıları neler MerhabaBenim ricam Atatürkün öğrenim hayatıoyla alakalı anıları yazmanızBu benim dönem ödevim ve tezgâhtar olursnaız beni fazla mutlu edersinizataturkunogrenimhayatiylaalakalianilarineler5c59ebfc120ddalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
atatürkün kısa sözleri ve anlamlarını yazarmısınız??? Ödevim için sizden takviye istiyorum Atatürkün söylediği kısa oysa anlamlı sözlerini listelemem gerekiyor Lütfen bildiklerinizi yazarmısınız?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Atatürkün anıları kısa, kısa Atatürk anıları, Atatürkle ilgili kısa anılar YURDUMUN TOPRAĞI TEMİZDİR Kral Edvard İstanbul'a geldiği zaman,yatından bir motora binerek Dolmabahçe Sarayına yanaştı Atatürk rıhtımda onu bekliyorduDeniz dalgalıydıKralın bindiği motor,inip çıkıyordu İmparator...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt