Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk ’un sozlerine gore dil ve tarih konularında hangi calışmalar yapılmalıdır?

Ataturk ’un sozlerine gore dil ve tarih konularında hangi calışmalar yapılmalıdır?
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Araştırmalar bilimsel olmalı, tarihciler calışmalarında tarafsız davranmalıdır

Gelecek kuşakların tarihlerini doğru kaynaklardan oğrenmeleri sağlanmalıdır

Kulturumuzun okunup, anlaşılması ve geliştirilmesi ile ilgili calışmalar yapılmalıdır

Dilimizin zenginliğinin ortaya cıkarılması, bu zenginliklerin işlenmesi ve kullanılmasıyla ilgili calışmalar yapılmalıdır

Similar threads

Atatürk ’ün sözlerine kadar dil ve tarih konularında hangi araştırmalar yapılmalıdır? Incelemeler bilimsel olmalı, tarihçiler çalışmalarında tarafsız davranmalıdır Gelecek kuşakların tarihlerini dürüst kaynaklardan öğrenmeleri sağlanmalıdır Kültürümüzün okunup, anlaşılması ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ataturk Turk Kulturunun Gelişmesi İcin Hangi Alanlarda Calışmalar Yapmıştır Ataturk Turk Dilinin Gelişmesi İcin Hangi Alanlarda Calışmalar Yapmıştır Yeni Turk Alfabesi'nin ortaya cıkarılması ile kullanıma başlanması ve Turk Dil Kurumu'nun kurulmasıdır Yeni Turk Alfabesi'nin yani gunumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
2019 Beden Eğitimi Zumre toplantı tutanağı Beden Eğitimi Zumre 2019 2019 Beden Eğitimi Zumre İLKOĞRETİM OKULU 2019 2019 EĞİTİM OĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ DERSİ 1 DONEM ZUMRE OĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı Tarihi : 28092019 Toplantı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt