Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk

Ataturk
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Herkesi kurtaran o
Gonullerde inci o
Savaşlarda birinci o
Teşekkur ederim Ataturk

Cocuklara umit verdin
Herkesi yureklendirdin
Hic korkmadan savaşa gittin
Sonrada yendin geldin

Herkesi sevindirdin
Başarılar verdin
Bizim yaşamımızı sağladın
Teşekkur ederim Ataturk

Şimdi sonuna geldi
10 kasım huzunlendi
Şimdi senin huzurunda
Teşekkur ederim Ataturk

BEN WWE VE ABLAMLA YAZDIK
VE BU ŞİİRİ ABLAM HAYAL ETTİimagesataturk5b0b3cb684334gif

Similar threads

Ataturk ile ilgili kısa ve oz şiirler ATATURK COCUK OLMUŞ Cocuk bayramı'nda Gelmiş katılmış aramıza, Ataturk cocuk olmuş bakın: Guluyor gozlerinin ici, Guluyor, Gokler,denizler kadar mavi Diyor ki:Cocuklar ben verdim size Bayramların en guzelini Dilerim,yurdumun cocukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
10 Kasım Ataturk Şiirleri Ve Sozleri 10 Kasım Ataturk İle İlgili Şiirler Sozler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Oğretmenler Gunu Etkinlikleri, 24 Kasım Oğretmenler Gunu Etkinlikleri, Oğretmenler Gunu İle İlgili Etkinlik Oğretmenler Gunu İle İlgili Ceşitli Etkinliklere Oğretmenler Gunu Sayfamızdan ulaşabilirsiniz Oğretmenler Gunu ile ilgini Konuşma SEVGİLİ ARKADAŞLAR! Harf devrimini yapan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İmam Huseyinin Arafat Duası,Hz Huseyin'in Arafat Duası,Arafat Duası,Hz Huseyinin duaları, Arafat Duası nedir Hz Huseyin Arafat dağının sol tarafında durarak yuzunu Kabe'ye cevirdi ve yiyecek isteyen bir sail gibi ellerini yuzunun hizasına kaldırarak şu duayı okumayan başladı: Galib...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt