Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk'e mektup

Atatürk'e mektup

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgili ATAM,

Senin doğuşun bu dünyada yasanan en hoş doğumdur bizim için Nedenini sorma sakın!!! Nedenini zaten yaşadın, yasattın ATAM
Emdigin sütlerin, attıgın ilk adımın, söylediğin annene kibir veren birincil kelimenin, okuduğun her satırın, kısacası hayatın, şimdi gençliğimde kendimi korkusuz hissetmemin tek sebebiydi ve bu yüzden devim, ben senin o mavi gözlerinde duyguyla baktığın hiçbir bakışın hakkını ödeyemem
O baskışlarının aşağıda nede çok yaşamış varmış halbuki Bir vatanmış senin gözlerinin ardındaki
Senin her resmine baktığımda, 'işte bu' diyorum işte ilk kurtarıcımız olarak duydugum ve defalarca doğumunu, hayatını ve en önemlisi ülkemize kurtarıcı melek olarak geldiğini bildiğim, mavi gozlü devim diyorum İşte seni böyle güçlü, böyle kudretli biliyor ve böylesine seviyorum
Biliyorum ama yazdığım bu mektup eline ulaşmayacak ve sen bu mektubu okuyamayacaksın, ben sadece sana olan duygularımı, sana olan hayranlığımla yazıyorum bu mektuba Ve şunu da mükemmel biliyorum fakat yazdığım bu mektubu okuyamasan da her okuduğumda senin beni duyacağını ve hissettiğini anlıyor olacagım Yazdıgım bu mektup son olarak kalmayacak Atam, mektubunun devamı daima gelecek ben yasadığım sürece Ben sana yazıp okuyacağım ve sen de beni duyup hissedeceksin
Sen her aklıma geldiğinde ve gökyuzüne her baktığımda bir ılık rüzgar eser, ağaçkların yaprakları oynar ve ortalığı derin bir sükunet kaplar işte o süre şöyle diyorum içimden; Buyuk devim geldi bir rüzgar olup esip gitti
Sen benim tekrar tekrar kalbimdesin Atam ve pek kalacaksın *

858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt