Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk'un ankara'ya gelişi ile ilgili şiirler

Ataturk'un ankara'ya gelişi ile ilgili şiirler
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ataturk'un ankara'ya gelişi şiir,
ataturk'un ankara'ya gelişiyle ilgili şiirler,
ataturk'un ankara'ya gelişi hakkında şiirler

Ataturk’un Ankara’ya Gelişi

Davullar calıyor, insanlar coşkulu,

Dumlupınar’ın zeybeği geliyordu işte

Ankara heyecanlı millet bekleyişte,

Kucak actı herkes sevgili Ataturk’e

Duygulu, dopdoluydu gozleri ama!

“Ya istiklal ya olumdu soylediği millete

Elleriyle yakarken bağımsızlık ateşini

Turk milleti icin Ankara tepelerinde

Birkan Soylu
Ataturk’un Ankara’ya Gelişi Şiiri

ANKARA

Ankara’da doğdu gun;
Oğun Turk oğlu oğun
Tan yeridir Turkluğun,
Bahtı ak, taşı kara
Adı buyuk Ankara

Ordu kuruldu,
Duşman orda vuruldu
Turk’e bir kale oldu
Bahtı ak, taşı kara
Yurdun kalbi Ankara

Harp meydanı orası
Başkomutan ovası
Bahtı ak, taşı kara
Can evimiz Ankara

HAli YUCEL

Similar threads

27 Aralık Ataturk'un ankara'ya gelişi ile ilgili şiir Mustafa Kemal Paşa Samsun’a cıktığında, Milli Mucadele icin kesin olarak tespit edilmiş bir merkezin ismini soylemek oldukca zor olmakla beraber, onun İstanbul’daki faaliyetleri sırasında bu kararın belirtileri mevcuttu Mustafa Kemal Paşa ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Ataturk'un Ankara'ya gelişi hakkında şiir 27 aralık Ataturk'un Ankaraya Gelişi işe ilgişi şiir ANKARA Ey insan arşı yayla! Ey bozkır! Ey Ankara! Seslen bana: Ben senden nasıl uzak yaşarım; Bahtım, senin bağrından ayrıldığım an kara, Ben sendeki gozlerden feyz alarak yaşarım “Halep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ataturk'un Ankaraya Gelişi Şiir Ataturk'un Ankara'ya Gelişi İle İlgili Şiir 27 Ararlık Ataturk'un Ankara'ya Gelişi Şiirleri Ataturk'un Ankara'ya Gelişi(27 Aralık) 27Aralık1919, Ankara'da bir guneş,parladı,biliyoruz; Dikmen ufukları'ndan,sactı ışıklarını, Bulmuştu karşısında,ozden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Ataturk'un Ankaraya Gelişi Şiir Ataturk'un Ankara'ya Gelişi Dokuzyuz ondokuz aralık ayı Dikmen sırtlarına vardı Ataturk Tum seğmenler karşıladı Ata'yı Milleti bağrına sardı Ataturk Vatan aşkı ile duş olduk nara Zafer turkun oldu sarıldı yara Bir yuce ses dedi Başkent Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Ankara Şiirleri, En Guzel Ankara İle İlgili Şiirler, Ankara Ankara dediler yavrum goturdum Haftalarca hastanede yatırdım Bırakmadım başucunda oturdum Caresiz diyerek attın Ankara Ankarada hic hastane koymadım Kacını gezdimse bilmem saymadım On beş gunde hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt