Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözleri gerekli bana Selam arkadaşlar bana acele göre Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözleri lazım bu ricamı yerine getirip Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözlerini paylaşıma sunarsanız çok sevinirim Şimdiden fazla mersi
Mustafa Kemal Atatürk'ten Avukatlarla İlgili Güzel Sözler Atatürkün Avukatlar İle İlgili Sözleri Atatürkün Avukatlık ve Hukuk İle İlgili Sözleri Sevgili melekler, Ulu Önder Atatürk'ün söylediği güzel sözler içinde bir iş grubuna ithafen söylediği Atatürkün Avukatlık ve Hukuk İle İlgili...
atatürkün kitap ve okuma sevgisi ile ilgili sözleri Merhaba, bir araştırmam için bana atatürkün kitap ve okuma sevgisi ile ilgili sözleri lazım varsa muavin olur musunuz teşekkürler
Atatürkün DENİZCİLİK ile ilgili Atatürk sözleri Atatürkün DENİZCİLİK ile ilgili Atatürk sözleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün denizcilikle ilgili sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549104640 1549104640...
Atatürkün Avrupaya Gönderdiği Öğrenciler kimler haberdar olan varsa yazsın Selam arkadaşlar aranızda Atatürkün Avrupaya Gönderdiği Öğrenciler kimler bilen varsa lütfen çok acele olarak bana bu sayfadan Atatürkün Avrupaya Gönderdiği Öğrenciler hakkında bilgi versin
Atatürk'ün kitap okuma sevgisi ile ilgili sözleri Atatürkün kitap sevgisi Atatürkün kitap ve okuma sevgisi Ataürkün kitap sevgisi ile ilgili sözleri Okullarda öğretim vazifesinin güvenilir ellere teslimini, memleket evladının, o vazifeyi kendine ayrıca bir meslek, keza bir ideal sayacak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.