Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun Canakkale İle İlgili Sozleri

Ataturkun Canakkale İle İlgili Sozleri
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ataturkun Canakkale İle İlgili Sozler

Ataturkun Canakkale Zaferi İle İlgili Sozleri

Ben size taarruzu emretmiyorum, olmeyi emrediyorum Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hakim olabilir 25 Nisan 1915 Conkbayırı

Canakkale Zaferi, Turk askerinin ruh kudretini gosteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir Emin olmalısınız ki, Canakkale Muharebelerini kazandıran bu yuksek ruhtur

Bu memleketin toprakları ustunde kanlarını doken kahramanlar! Burada bir dost vatanın toprağındasınız Huzur ve sessizlik icinde uyuyunuz Sizler Mehmetciklerle yan yana, koyun koyunasınız Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gonderen analar! Goz yaşlarınızı dindiriniz Evlatlarınız, bizim bağrımızdadır Huzur icindedirler ve huzur icinde rahat rahat uyuyacaklardır Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır Canakkalede olen duşman askerlerinin ailelerine hitaben, Ataturkun Soyledikleri

Benimle beraber burada muharebe eden askerler kesin olarak bilmelidir ki, bize verilen namus gorevini eksiksiz yapmak icin bir adım geri gitmek yoktur Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, butun milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım 3 Mayıs 1915 Arıburnu

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt