Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk'ün çocuklara söylediği sözler

Atatürk'ün çocuklara söylediği sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Atatürk'ün okumayan çocuklara söylediği sözler nelerdir

Ulusal eğitim ışığının memleketin en derin köşelerine değin ulaşmasına, yayılmasına özellikle dikkat ediyoruz

Çocuklarımızı artık düşüncelerini hiç tereddütsüz açıkça ifade etmeye, doğru inandıklarını savunmaya, buna karşılık da başkalarının samimî düşüncelerine saygı beslemeye alıştırmalıyız aynı zamanda onların temiz yüreklerinde; yurt, kamu, aile ve yurttaş sevgisiyle beraber doğruya, iyiye ve güzel şeylere aleyhinde sevgi ve ilgi uyandırmaya çalışılmalıdır

En manâlı ve bereketli vazifelerimiz ulusal eğitim işleridir

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yerine getirmek için kendinde zor bulacaktır

Tüm ümidim gençliktedir

Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir
Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor Bu eser (Türkiye Cumhuriyeti Devleti) ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak

Çocuk sevgisi insan sevgisi için bir ihtiyaçtır

Küçük hanımlar, minik efendiler
Sizin hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız
Memlekete ana ışığa boğacak olan sizsiniz
Kendinizin ne dek manâlı, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona kadar çalışınız Sizlerden fazla şey bekliyoruz

Gençliği yetiştiriniz Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız *

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt