Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atatürkün cumhuriyetçilikle ilgili söylediği sözler var mı paylaşın

Atatürkün cumhuriyetçilikle ilgili söylediği sözler var mı paylaşın
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Atatürkün cumhuriyetçilikle ilgili söylediği sözler var mı paylaşın Atatürkün cumhuriyetçilğikle ilgili söylediği sözleri arıyorum ,Atatürkün cumhuriyetçilik için söylediği sözler neler acaba ? Teşk  

Similar threads

Atatürk'ün söylediği sanat ile ilgili sözleri arıyorum Merhabalar, Atatürkün söylediği sanat ile ilgili sözler arıyorum, çok acele !!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Hoş Sözler atatürk ün kitap ile ilgili sözleri atatürk ün kitapla ilgili sözleri kitaplarla atatürkün kütüphaneyle kitapla özlü bana acill kitapla ilgili söyledği sözleri bulmanızı istiyorum keza diğer ünlülerin söyledikleri içinde saolun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Atatürkün spor hakkında sözleri slm arkadaşlar Atatürk ün spor hakkında söylediği sözler arıyorum tezgâhtar olurmusunuz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Mustafa Kemal Atatürk'ün Söylediği Çevre İle İlgili Sözlerden Bazıları Atatürkün Çevre Sözleri Atatürkün Çevreyle İlgili Sözü Sevgili melekler, Mustafa Kemal Atatürk pek çok konuda kulaklara küpe olacak cinsten hoş sözler söylemiş mesajlar vermiştir Daha önce çoğunu paylaştığımız bu sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mustafa Kemal Atatürk'ten Avukatlarla İlgili Güzel Sözler Atatürkün Avukatlar İle İlgili Sözleri Atatürkün Avukatlık ve Hukuk İle İlgili Sözleri Sevgili melekler, Ulu Önder Atatürk'ün söylediği güzel sözler içinde bir iş grubuna ithafen söylediği Atatürkün Avukatlık ve Hukuk İle İlgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt