Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun Dinlediği Şarkılar ve Turkuler

Ataturkun Dinlediği Şarkılar ve Turkuler
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ataturkun Dinlediği Şarkılar, Turkuler

Ataturkun Dinlediği Turkuler

Yemen Turkusu

Vardar Ovası

Canakkale İcinde

Yanık Omer

Kırmızı Gulun Alı Var

Alişimin Kaşları Kara

Cana Rakibi Handan Edersin

Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım

Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım

Atladım Bahcene Girdim

Dağlar Dağlar Viran Dağlar

Koşkum Var Deryaya Karşı

Sarı Zeybek

Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım

Şahane Gozler Şahane

Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem

Cokertmeden Cıktımda Halilim

Mehrali Bey Ağıtı

Ata Barı

Mızıka Calındı Duğunmu Sandın

Koroğlu Solağı

Kışlalar Doldu Bugun

Similar threads

Ataturkun sevdiği şarkılar ,Ataturkun sevdiği turkuler Canakkale İcinde Atladım Bahcene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gulun Alı Var Koşkum Var Deryaya Karşı Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ataturkun En Cok Dinlediği Turkuler Ataturkun Dinlediği Turkuler Ataturkun En Cok Dinlediği Muzikler yemen turkusu vardar ovası canakkale icinde yanık omer kırmızı gulun alı var alişimin kaşlari kara cana rakibi handan edersin mani oluyor halimi takrire hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar Ataturkun En Cok Sevdiği Muzikler Ataturk Ve Şarkı Yanık Omer Kırmızı Gulun Ali Var Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem Cokertmeden Cıktımda Halilim Mehrali Bey Ağıtı Ata Barı Mızıka Calındı Duğunmu Sandın Koroğlu Solağı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
227
Atatürkün Dinlediği Şarkılar, Türküler Atatürkün Dinlediği Türküler Yemen Türküsü Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Atladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar Hangileridir Musikiye duşkunluğu bilinen Ataturk ozellikle turk sanat musikisi eserlerini cok severdi BUnun yanında turkuleri de cok seven ulu onderin en sevdiği şarkılar şunlardır: Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Yemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt