Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturkun En Cok Dinlediği Turkuler

0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ataturkun Dinlediği Turkuler
Ataturkun En Cok Dinlediği Muzikler

yemen turkusu

vardar ovası

canakkale icinde

yanık omer

kırmızı gulun alı var

alişimin kaşlari kara

cana rakibi handan edersin

mani oluyor halimi takrire hicabım

nihansın dideden ey mesti nazım

olmaz ilac sinei sad pareme

Aliş'imin Kaşları Kara

Ata Barı

Ata'nın Sevgi Nefesi

Ata'ya Merhaba

Atladım Bahcene Girdim

Bayati

Bayati Taksim

Bulbulum Altın Kafeste

Cana Rakibi Handan Edersin

Canakkale İcinde

Cokertme

Dağlar Dağlar

Gozyaşı

Habgahi Yare Girdim

Havada Bulut Yok 1

Havada Bulut Yok 2

Keman Solo

Kırmızı Gulun Alı Var

Kışlar Doldu Bugun

Koroğlu Solağı (Uca Dağların Başında) 1

Koroğlu Solağı (Uca Dağların Başında) 2

Mehrali Bey Ağıtı

Merhaba Mustafa Kemal Paşa

Mızıka Calındı Duğun mu Sandın?

Ritim Sol

Sarayburnu 1934

Sarı Zeybek

Sobalarında Kuru da Meşe

Ud Taksimi

ViolaKanun

Yanık Omer

Similar threads

Ataturkun Dinlediği Şarkılar, Turkuler Ataturkun Dinlediği Turkuler Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ataturkun sevdiği şarkılar ,Ataturkun sevdiği turkuler Canakkale İcinde Atladım Bahcene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gulun Alı Var Koşkum Var Deryaya Karşı Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Atatürkün En Çok Dinlediği Türküler Atatürkün Dinlediği Türküler Atatürkün En Çok Dinlediği Müzikler yemen türküsü vardar ovası çanakkale içinde yanık ömer kırmızı gülün alı var alişimin kaşlari kara cana rakibi handan edersin mani oluyor halimi takrire hicabım nihansın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar Ataturkun En Cok Sevdiği Muzikler Ataturk Ve Şarkı Yanık Omer Kırmızı Gulun Ali Var Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem Cokertmeden Cıktımda Halilim Mehrali Bey Ağıtı Ata Barı Mızıka Calındı Duğunmu Sandın Koroğlu Solağı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
215
Ataturk'un Sevdiği Muzikler, Cankaya Ataturk Muze Koşku'nde bulunan 271 adet plak ve Ataturk'un Beyaz Trendeki seyahatleri sırasında dinlediği plaklarda mevcuttur Bunlardan bazıları : Aliş'imin Kaşları Kara Atladım Bahcene Girdim Cana Rakibi Handan Edersin Canakkale İcinde Dayler Dayler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,461Konular
981,114Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt