Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Güzel Sözler

Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Güzel Sözler
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Hoş Sözler atatürk ün kitap ile ilgili sözleri atatürk ün kitapla ilgili sözleri kitaplarla atatürkün kütüphaneyle kitapla özlü bana acill kitapla ilgili söyledği sözleri bulmanızı istiyorum keza diğer ünlülerin söyledikleri içinde saolun  

Similar threads

Mevlananın kitapla ilgili sözleri Kitap ile ilgili mevlana Celaledin Rumi'nin sözleri ve kitaplar hakkındaki sözlürini istiyorum Bir kaç taneydi fakat hatırlayamadım teşekkür ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Atatürkün cumhuriyetçilikle ilgili söylediği sözler var mı paylaşın Atatürkün cumhuriyetçilğikle ilgili söylediği sözleri arıyorum ,Atatürkün cumhuriyetçilik için söylediği sözler neler acaba ? Teşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Mustafa Kemal Atatürk'ün Söylediği Çevre İle İlgili Sözlerden Bazıları Atatürkün Çevre Sözleri Atatürkün Çevreyle İlgili Sözü Sevgili melekler, Mustafa Kemal Atatürk pek çok konuda kulaklara küpe olacak cinsten hoş sözler söylemiş mesajlar vermiştir Daha önce çoğunu paylaştığımız bu sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Atatürk'ün Cumhuriyet İle İlgili Söylediği Sözler Atatürkün cumhuriyet sözleri, Atatürkün cumhuriyet hakkında söylediği sözler, Atatürk sözleri, cumhuriyet ile ilgili özlü sözler, cumhuriyet sözleri Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili söylemiş olduğu sözler arayanlar için sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Atatürk'ün söylediği sanat ile ilgili sözleri arıyorum Merhabalar, Atatürkün söylediği sanat ile ilgili sözler arıyorum, çok acele !!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt