Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler

atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler
0
79

Similar threads

atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler (acele Söle) Yanıt: atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler Atatürkün matematiğe verdiği tartı Günümüzde bilim ve teknolojinin bel kemiği olan matematik, kendine özgü doğrulara, yanlışlara ve dile sahiptir Bir dile sahiptir diyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Atatürkün insanlar sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum Bu hafta 10 kasım haftası olduğundan Atayla ilgili ödevlerimiz var Bunlardan biri de Atatürkün ahali sevgisi ile ilgili anıları Asistan olurmusunuz bana lütfen, kim ne biliyorsa yazarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Atatürkün Yaptığı Yenilikler Nelerdir Siyasal Alanda Atatürkün getirdiği yenilikler Halifeliğin kaldırılması 3 Mart 1924 Saltanatın kaldırılması 1 Kasım 1922 Cumhuriyetin ilanı 29 Ekim 1923 Atatürkün Hukuk alanında getirdiği yenilikler Mecellenin kaldırılması 1924 1937 Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Atatürkün cumhuriyetten sonra yaptığı yenilikler nelerdir Siyasal Alanda Atatürkün getirdiği yenilikler Halifeliğin kaldırılması 3 Mart 1924 Saltanatın kaldırılması 1 Kasım 1922 Cumhuriyetin ilanı 29 Ekim 1923 Atatürkün Hukuk alanında getirdiği yenilikler Mecellenin kaldırılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Atatürkün Eğitim Alanında Yaptığı yenilikler atatürk ün eğitim alanında yaptığı araştırmalar atatürkün eğitim alanında yaptıkları kısaca Atatürkün Eğitim Alanında Yaptıkları Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan Yenilikler: 3 Mart 1924 ’te Tevhidi Tedrisat Kanunu bildiri edildi Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt