Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler arkadaşlar atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler nelerdir buy konuda kim ne biliyorsa lütfen paylaşsın
atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler (acele Söle)
Yanıt: atatürkün matematik alanında yaptığı yenilikler
Atatürkün matematiğe verdiği tartı
Günümüzde bilim ve teknolojinin bel kemiği olan matematik, kendine özgü doğrulara, yanlışlara ve dile sahiptir Bir dile sahiptir diyoruz...
Atatürkün insanlar sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum Bu hafta 10 kasım haftası olduğundan Atayla ilgili ödevlerimiz var Bunlardan biri de Atatürkün ahali sevgisi ile ilgili anıları Asistan olurmusunuz bana lütfen, kim ne biliyorsa yazarsa...
Atatürkün Yaptığı Yenilikler Nelerdir
Siyasal Alanda Atatürkün getirdiği yenilikler
Halifeliğin kaldırılması 3 Mart 1924
Saltanatın kaldırılması 1 Kasım 1922
Cumhuriyetin ilanı 29 Ekim 1923
Atatürkün Hukuk alanında getirdiği yenilikler
Mecellenin kaldırılması 1924 1937
Türk...
Atatürkün cumhuriyetten sonra yaptığı yenilikler nelerdir
Siyasal Alanda Atatürkün getirdiği yenilikler
Halifeliğin kaldırılması 3 Mart 1924
Saltanatın kaldırılması 1 Kasım 1922
Cumhuriyetin ilanı 29 Ekim 1923
Atatürkün Hukuk alanında getirdiği yenilikler
Mecellenin kaldırılması...
Atatürkün Eğitim Alanında Yaptığı yenilikler
atatürk ün eğitim alanında yaptığı araştırmalar
atatürkün eğitim alanında yaptıkları kısaca
Atatürkün Eğitim Alanında Yaptıkları
Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan Yenilikler:
3 Mart 1924 ’te Tevhidi Tedrisat Kanunu bildiri edildi Eğitim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.