Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün millet sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum

Atatürkün millet sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Atatürkün insanlar sevgisi ile ilgili anılarını arıyorum Bu hafta 10 kasım haftası olduğundan Atayla ilgili ödevlerimiz var Bunlardan biri de Atatürkün ahali sevgisi ile ilgili anıları Asistan olurmusunuz bana lütfen, kim ne biliyorsa yazarsa sevinirimataturkunmilletsevgisiileilgilianilariniariyorum5c5a0de960fccalt ;) Wink ;)  

Similar threads

atatürkün kitap ve okuma sevgisi ile ilgili sözleri Merhaba, bir araştırmam için bana atatürkün kitap ve okuma sevgisi ile ilgili sözleri lazım varsa muavin olur musunuz teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Atatürk'ün kitap okuma sevgisi ile ilgili sözleri Atatürkün kitap sevgisi Atatürkün kitap ve okuma sevgisi Ataürkün kitap sevgisi ile ilgili sözleri Okullarda öğretim vazifesinin güvenilir ellere teslimini, memleket evladının, o vazifeyi kendine ayrıca bir meslek, keza bir ideal sayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
atatürkün vatan ve insanlar sevgisi,atatürkün halk sevgisi ile ilgili yazılar,atatürk'ün ahali sevgisiyle ilgili sözleri,atatürk halk sevgisi,atatürkün ahali sevgisi ile ilgili yazı ATATÜRK'ÜN VATAN VE MILLET SEVGİSİ Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Atatürkün vatan sevgisi, Atatürkün millet sevgisi, Atatürkün Vatan sevgisiyle ilgili yazı Halk Müziği, genel kabul gören anlamıyla benzer topraklar üstünde yaşayan, aralarında dil, tarih, duygu, ışık halkası, gelenek ve görenek birliği olan insan topluluğudur Milletin üzerinde yaşadığı toprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Atatürkün Bağımsızlıkla İlgili Sözleri Atatürkün Bağımsızlıkla İlgili Sözleri bağımsızlıkla ilgili soy sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün özgürlük ile ilgili söylediği sözleri sizlerle ve konuyla ilgili tüm arkadaşlarımız ile paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt