Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atatürkün öğrenim hayatıyla alakalı anıları neler

Atatürkün öğrenim hayatıyla alakalı anıları neler
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Atatürkün öğrenim hayatıyla alakalı anıları neler MerhabaBenim ricam Atatürkün öğrenim hayatıoyla alakalı anıları yazmanızBu benim dönem ödevim ve tezgâhtar olursnaız beni fazla mutlu edersinizataturkunogrenimhayatiylaalakalianilarineler5c59ebfc120ddalt  

Similar threads

atatürkün öğrenim hayatı ile ilgili manâlı bir olay atatürkün öğrenim hayatı ile ilgili önemli olaylar Atatürkün öğrenim hayatı ile ilgili manâlı bir olay Mustafa Kemal, Şemsi Efendi Mektebi'nden mezun olduktan sonradan Selanik Mülkiye Rüştiyesi'ne devam etti 1894 yılının TemmuzAğustos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Atatürk'ün okul hayatı ile ilgili anıları nelerdir? Atatürkün mektep hayatıyla ilgili anıları ÖĞRENİM YAŞAMSAL Küçük Mustafa, Şemsi Efendi İlkokulu'ndan sonradan bir zaman Selânik Mülkiye Rüştiyesi'ne devam etti ise de Kaymak Hafız adlı Arapça öğretmeninin kendisine hileli yere sopa ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cumhuriyet bize neler kazandırdı? CUMHURİYETİN KAZANDIRDIKLARI Cumhuriyetin ilanıyla birlikte köklü şartların değişmesi yapılmıştır8 Şubat 1935 tarihinde yapılan mülletvekili seçiminde Türk kadını ilk olarak oy kullandı Kadın erkek bütün yurttaşlar öğrenim görme hakkı ve hürriyeti elde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
atatürkün öğrenim hayatı özet atatürkün öğrenim hayatı kısaca Atatürkün öğrenim hayatı özet Mustafa Kemal, Şemsi Efendi Mektebi'nden mezun olduktan sonradan Selanik Mülkiye Rüştiyesi'ne devam etti 1894 yılının TemmuzAğustos aylarında kendi kararı ile Askeri Rüştiye'ye başladı Öğretmenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
atatürkün öğrenim hayatı atatürkün mektep hayatı atatürkün gittiği okullar atatürkün okuduğu okullar Atatürkün Eğitim Hayatı Küçük Mustafa öğrenim çağına gelince Hafız Mehmet Efendi'nin semt mektebinde öğrenime başladı, sonradan babasının isteğiyle Şemsi Efendi Mektebi'ne geçti Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt