Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atatürk'ün öğretmenler için söylediği sözleri yazar mıısnız
Atatürk'ün öğretmenler için söylediği sözleri yazar mıısnız Atatürk bir sürü güzel söz söylemişHerhalde öğretmenler için de söylemiştir Varmı bu sözlerde forumunuzda ?
Atatürk'ün Öğretmenler İçin Söylediği Güzel Sözler öğretmenler günü sözleri, 24 kasım hoca günü sözleri, eğitim ile ilgili sözler Her yıl 24 Kasım tarihin de öğretmenler günü kutlanır Atatürk eğitime ve eğitimin temelini atan öğretmenlere fazla değer verirdi Mustafa Kemal Atatürk'ün...
Atatürk'ün Öğretmenlerle İlgili Olarak Söylediği Sözler Bu konu, Atatürk 'ün öğretmenlerle ilgili söylediği sözler hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Atatürk 'ün eğitim ve öğretime verdiği önemi ve eğitim hakkında fakat görüşlerini hepimiz biliyoruz Ulu önder bu vatanı emanet...
Atatürk'ün Ayrımcılıkla İlgili Veciz Sözleri BURADA MELEKLER! Atatürk'ün Ayrımcılıkla İlgili Sözleri Atatürk'ün Ayrımcılıkla İlgili Söylediği Özlü Sözleri Hümanis düşüncelere sahip biri olarak bu yazımızda benim gibi ayrımcılığı sevmiyen tüm üyelerimiz ve misafirlerimiz için, Atatürk'ün...
Öğretmenler Günü Sözleri öğretmenler günü mesajları sözler öğretmenler günü sözleri mesajları sözler sms 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili en hoş ve anlamlı sözleri sizlerle paylaşıyorum 1549101670 1549101670 ogretmenlergunusozleri5c556a6b4b1f6ogretmenlergunusozleri5c556a6b4b1f6...
Öğretmenler günü ile ilgili hoş sözler 24 kasım öğretmenler günü,24 kasım öğretmenler günü sözleri,öğretmenler günü ile ilgili kısa ve öz sözler,en güzel öğretmenler günü sözleri 43700 43700 ogretmenlergunuileilgiliguzelsozler5c5551f1eeac1ogretmenlergunuileilgiliguzelsozler5c5551f1eeac1...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.