Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturk'un Okuduğu Okulların Şimdiki Adlar

Ataturk'un Okuduğu Okulların Şimdiki Adlar
0
233

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ataturkun okuduğu okulların isimleri
Ataturk hangi okullara gitti
Ataturkun gittiği okulların şimdiki isimleri

Ataturk'un eğitim hayatı boyunca gittiği okullar ve bugunku durum ve adları

Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak gecen, ilk oğretim duzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık bulunmamaktadır
Şemsi Efendi Okulu: Şemsi Efendi Okulu bugun Terakki Vakfı'na bağlı okulların ilk olanıdır Selanik'teki bu okul bugun hizmet vermemektedir
Selanik Mulkiye Ruştiyesi Selanik Orta Okulu: Bugun icin bilgi yoktur
Selanik Askeri Ruştiyesi Selanik Askeri Orta Okulu: Bugun icin bilgi yoktur
Manastır Askeri İdadisi Manastır Askeri Lisesi: Manastır'dadır ve bugun muzedir
Harp Okulu Kara Harp Okulu
Harp Akademisi Harp Akademileri Komutanlığı

Similar threads

Ataturkun okuduğu okulların zamanımızdaki isimleri, Ataturkun okuduğu okullar hangileri, Ataturk hangi okullarda okudu şimdiki isimleriyle Mahalle Mektebi: Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak gecen, ilk oğretim duzeyinde eğitim veren okullara verilen genel addır Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ataturk'un okuduğu okulların adı, Ataturk'un okuduğu okullar, Ataturk'un okuduğu okulların isimleri ve illeri Ataturk'un okuduğu okulların şehirleri Sırası ile Ataturkun okuduğu okullar, şehirleri ve tarihleri Mahalle Mektebi (Selanik) Şemsi Efendi Okulu (Selanik) Selanik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ataturk'un okuduğu okulların kronolojik sırası, Mustafa Kemal Ataturk'un Sırayla gittiği okullar,tarihleri ve şehirleri Mahalle Mektebi (Selanik) Şemsi Efendi Okulu (Selanik) Selanik Mulkiye Ruştiyesi ( Selanik) Selanik Askeri Ruştiyesi : 18931895 ( Selanik) Manastır Askeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Mustafa Kemal Ataturk Once mahalle mektebine başladıSonra Şemsi Efendi Okuluna yazıldı1894 de Selanik'te Sivil Ruştiye (ortaokul) Mektebine girdi Fakat orta oğretimini burada tamamlamadıAskeri Ruştiye'nin ucuncu sınıfına kayıt oldu Mustafa Kemal Ruştiyeden sonra Manastır Askeri idadisini, daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ataturk hangi okullarda okumuştur Tarihleri ile birlikte okuduğu okulları bularmisiniz Cevap: Mustafa Kemal Ataturkun okuduğu okullar Mustafa Kemal Ataturk'un Sırayla gittiği okullar,tarihleri ve şehirleri Mahalle Mektebi (Selanik) Şemsi Efendi Okulu (Selanik) Selanik Mulkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt