Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ataturk'un resmi şiiri

Ataturk'un resmi şiiri
0
213

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ataturk'un resmi şiir,
Ataturk resmi şiiri

Ataturk'un Resmi
imagesataturkunresmisiiri5b0b68a8212bd

Kursunun ustunde bir resim;
Gozleri denizlerden mavi,
Bakışları guneşlerden sıcak
Bu resimle başlar bizim gunumuz,
Kıvancla dolar, taşar gonlumuz
Oğretmenimiz kursude
Verdiği dersi
Dinler bizimle birlikte,
Ataturk'un resmi
Calışkanız cunku
Calışınca,
Bakarız Ataturk guldu
Bir yanlışlık yaparsak,
Bulutlanır gozleri,
Anlarız Ataturk uzuldu

Behcet NECATİGİL

Similar threads

Ataturk Haftası İle İlgili Şiir Ataturk İle İlgili Şiirler Ataturk Haftası Şiir MUSTAFA KEMAL Mustafa Kemal'i gordum duşumde, Daha, diyordu Uğruna şehit olasım geldi hemen Sabaha, diyordu Al bir kalpak giymişti al, Al bir ata binmişti, al, Zafer ırak mı ? dedim, Aha, diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Ataturk Şiirleri İlkokul kısa Ataturk Şiirleri İlkokul seviyesi Onsuz Ah işte duyuyorum mesut gunler icinden Sana Sevimli yuzun asla solmasındiyen Butun adınla dolu sevinc şarkıları Sen olduğun icin mi şimdi bayraklar yarı! Ah işte goruyorum seni gorduğum gunu Altından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
kısa Ataturk şiirleri Ataturk şiirleri MUSTAFA KEMAL Mustafa Kemal'i gordum duşumde, Daha, diyordu Uğruna şehit olasım geldi hemen Sabaha, diyordu Al bir kalpak giymişti al, Al bir ata binmişti, al, Zafer ırak mı ? dedim, Aha, diyordu Fazıl Husnu DAĞLARCA ATATURK'UN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ataturk Haftasıyla İlgili Şiir, Ataturk Haftası İle İlgili Şiirler, Ataturk Haftası Şiirleri imagesataturkhaftasiileilgilisiirsiirler5aedfa0f1cbe5 ATATURK HAFTASI ŞİİRİ Duşmanların elinden Bizi kurtaran sensin Bu toprağı yeniden Ozenle kuran sensin Unumuzu dunyaya Mertce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kısa Ataturk şiirleri Şairlerin dilinden Ataturk Adı Ataturkun adını kazıdık beynimize, O buyuk şanını yazdık kalbimize, Ataturk adı normal geliyor bize, Kalbimizdeki o buyuk ize Normal bir ad mı? Ataturk adı, Hayatımızın neşesi,tadı, Size soylemedimi gevur denen cadı, Ataturk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt