Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün sanata verdiği önemi kısaca açıklayabilir misiniz

Atatürkün sanata verdiği önemi kısaca açıklayabilir misiniz
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Atatürkün sanata verdiği önemi özetle açıklayabilir misiniz merhaba Hoca görev olarak Atatürkün sanata verdiği ağırlık hakkında araştırma yapmamızı ve kısaca bu tartma hakkında direktifler yazmamızı istedi Bana yardım edebilirmisiniz bu konuda ?  

Similar threads

Atatürkün sanata verdiği yük kısa data Kısa data olarak Yüce Önder Atatürk'ün Sanata verdiği önemi anlatan hoş bir laf olabilir yada yazılmış bir yazı olabilir Yüce Önder'in Sanata nasıl değer verdiğini merak ediyorum Konu hakkında kaynakta belirtirseniz arkadaşlarım iyi olur Kanyağıda bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Atatürkün Heykeltraş ve Heykel Sanatına Verdiği Yük Nedir ? Mustafa Kemal Atatürk sanatı ve sanatçıyı severmiş Peki Atatürkün Heykeltraş ve Heykel Sanatına Verdiği Ağırlık Nedir bilen var mı, bu konuda bana data veriniz lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Atatürkün Sanata Verdiği Önemi, Atatürkün Sanata Verdiği Bedel, Atatürkün Sanata Verdiği Tartı özetle, Atatürk'ün Sanat ve Sanatçılara Verdiği Önem Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyet'in kuruluşunun gerisinde, toplumsal dehasını bir kere daha göstererek Türk Ulusunun kültürel alanda da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Atatürk'ün türk müziğinin gelişmesine verdiği önemi anlatan sözler Cevap: Atatürk'ün türk müziğinin gelişmesine verdiği önemi anlatan sözler Atatürkün Türk müziğine verdiği önem tartışmasız fazla büyüktür Atatürk sanatın her türlüsüne tartma verdiği gibi, sanatçılara da ayrı bir bedel verir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Atatürkün Sanata Verdiği Yük Kısa Veri Atatürk, Türkiyenin yeniden yapılanma döneminde, ulusal kültürü yansıtan bir sanat anlayışının oluşması adına kayda değer adımlar atmıştır Atatürk, sanatın Türk Milleti için önemini şu kısa ve öz sözleri ile ifade etmiştir: Güzel sanatlarda muvaffak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt