Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün sevdiği şarkılar hangileridir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Atatürkün sevdiği şarkı ve türküleri şöyle sıralayabiliriz
Alişimin Kaşları Kare
Bâdei Vuslat İçilsin
Ben Havada Uçar İdim
Cânâ Rakîbi Handân Edersin
Çanakkale İçinde
Dağlar Dağlar Yıkık Dökük Dağlar
Estergon Kalası
Gelmiş Değil Böyle Peri
Gemi Kalkar Suları Akar
Hâbgâhı Yâre Girdim
Havada Bulut Değil
Kimseye Etmem Şikâyet
Kirpiğine Sürme Çek
Köşküm Var Deryaya Karşısında
Manî Oluyor Halimi Takrîre Hicabım
Mayadağ´dan Kalkan Kazlar
Mendilimin Yeşili
Nigâhı Mestine
Nikrîz Sazsemâîsi
Öyle Bir Âfeti Yektâyı Emelsin
Pencere Açıldı Bilal Erkek Çocuk
Sarı Zeybek
Sevda Yaratan Gözlerini
Şâhâne Gözler Fantastik
Yanık Ömer *

Similar threads

Atatürkün sevdiği şarkılar ,Atatürkün sevdiği türküler Çanakkale İçinde Atladım Bahçene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gülün Alı Var Köşküm Var Deryaya Aleyhinde Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Şahane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Atatürkün Dinlediği Şarkılar, Türküler Atatürkün Dinlediği Türküler Yemen Türküsü Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Atladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Atatürkün En Fazla Sevdiği Şarkılar Hangileridir Musikiye düşkünlüğü tanıdık Atatürk özellikle türk sanat musikisi eserlerini fazla severdi BUnun yanında türküleri de çok seven yüce önderin en sevdiği şarkılar şunlardır: Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Yemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
315
Atatürkün En Çok Sevdiği Şarkılar Atatürkün En Çok Sevdiği Müzikler Atatürk Ve Şarkı Yanık Ömer Kırmızı Gülün Âli Var Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem Çökertmeden Çıktımda Halilim Mehrali Bey Ağıtı Cet Barı Mızıka Çalındı Düğünmü Sandın Köroğlu Solağı Yanık Ömer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Atatürkün sevdiği Şarkılar Atatürk'ün Söylediği Şarkı Atatürk'ün Söylediği Türküler Yüce önder Atatürk' ün müzik konusunda ancak görüşlerini çalışmalarını tamamiyle değerlendirmek gerekirAtatürk müzik eğitimi görmemişti lakin her değişiklik müziği seviyor Alışılmış türk müziği makamlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt