Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturk'un Sevdiği Şarkılar ve Sozleri

Ataturk'un Sevdiği Şarkılar ve Sozleri
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ataturk'un Sevdiği Şarkılar Şarkı Sozleri

BULBULUM ALTIN KAFESTE

Bulbulum altın kafeste
Oter aheste aheste
Otme bulbul yarim haste
Ah neyleyim şu gonlume
Hasret kaldım sevdiğime
Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam
Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam
Bulbulleri har ağlatır
Aşıkları yar ağlatır
Ben feleğe neylemişim
Beni her bahar ağlatır

Similar threads

Ataturk'un En Sevdiği Şarkı Sozleri Ataturk'un En Sevdiği Şarkı Sozu Bulbulum altın kafeste bulbulum altın kafeste Oter aheste aheste oter aheste aheste Otme bulbul yarim hasta otme bulbul yarim hasta Ah neyleyim şu gonlume hasret kaldım sevdiğime Ben sana aldanamam yarim ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Şarkı Sözleri BÜLBÜLÜM ALTIN KAFESTE Bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste Ötme bülbül yarim haste Ah neyleyim şu gönlüme Hasret kaldım sevdiğime Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam Bülbülleri har...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Atatürk'ün En Sevdiği Şarkı Sözleri Atatürk'ün En Sevdiği Şarkı Sözü Bülbülüm altın kafeste bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste öter aheste aheste Ötme bülbül yarim hasta ötme bülbül yarim hasta Ah neyleyim şu gönlüme hasret kaldım sevdiğime Ben sana aldanamam yarim ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ataturk'un sevdiği muziklerin sozleri Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme Atladım Bahcene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Atatürk'ün sevdiği müziklerin sözleri Yemen Türküsü Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz Ilaç Sinei Sad Pareme Atladım Bahçene Girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt