Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturk'un Sevdiği Şarkılar

Ataturk'un Sevdiği Şarkılar
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eski turkuler
Ataturkun Sevdiği Şarkılar
Ataturk'un Sevdiği Turkuler

Ulu Onder MKemal Ataturk'un keyif alarak dinlediği şarkılar ve turkuler

Yemen Turkusu
Vardar Ovası
Canakkale İcinde
Yanık Omer
Kırmızı Gulun Alı Var
Alişimin Kaşları Kara
Cana Rakibi Handan Edersin
Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım
Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım
Olmaz İlac Sinei Sad Pareme
Atladım Bahcene Girdim
Dayler Dayler, Viran Dayler
Esiri Zulfunun Ey Yuzu Mahım
Gitti de Gelmeyi Verdi
Habgahı Yare Girdim Arz İcin Ahvalimi
Koşkum Var Deryaya Karşı
Şahane Gozler Şahane

Similar threads

Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar Hangileridir Musikiye duşkunluğu bilinen Ataturk ozellikle turk sanat musikisi eserlerini cok severdi BUnun yanında turkuleri de cok seven ulu onderin en sevdiği şarkılar şunlardır: Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Yemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Atatürk'ün sevdiği Şarkılar, Atatürk'ün sevdiği türklüler, Atatürk'ün Beğendiği Şarkılar Neledir Atatürk'ün Beğendiği Şarkılar Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz Hap Sinei Sad Pareme Atladım Bahçene Girdim Dayler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Atatürkün En Fazla Sevdiği Şarkılar Hangileridir Musikiye düşkünlüğü tanıdık Atatürk özellikle türk sanat musikisi eserlerini fazla severdi BUnun yanında türküleri de çok seven yüce önderin en sevdiği şarkılar şunlardır: Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Yemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
Ataturk'un sevdiği turkuler hangileridir? Mustafa Kemal Ataturk'un sevdiği tukulerin isimlerini ve sozlerini sayfamızda bulabilirisniz Yanık Omer Yanık Omer her savaştan bir yara taşıyor Yanık Omer yiğit Omer oğunmeden yaşıyor Kurtuluş Savaşında yirmi sekiz yaşında Mangasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ataturk'un sevdiği şarkılar Ataturk hangi şarkıları seviyordu Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt