Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atatürkün sevdiği şarkıların sözlerini ve hangi dönemde nerede yazıldı
Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Sanatçıların Kendi Sesleriyle 2008 atatürkün sevdiği şarkıların notaları atatürk ün sevdiği şarkıların notaları cana rakibi handan edersin atatürk ün şarkılar ve atatürkün şarkılar ve Verdana, Arial, Helvetica, sansserifAtatürk'ün Sevdiği Şarkılar Sanatçıların...
sevdiğiniz şarkı ve sözleri allahsız melek şarkı sözü allahsız melek sözleri şarkı sözleri kahrı zindan şarkısı arkadaşlar sevdiğiniz şarkıyı yazıp sonrada sözlerini yazarmısınız önce ben başlayayımmm dedofmiralay:allahsız melek Kabul et bitti işte sevmedin ve sevemedin istediğin de...
Mustafa CeceliŞarkı (Seni Bana Yazılmış Bir Şarkı Zannettim) seni bana yazılı bir şarkı zannettim sözleri seni bana yazılmış bir şarkı zannettim sözü beni sana mustafa ceceli bi sözleri Mustafa CeceliŞarkı (Seni Bana Yazılmış Bir Şarkı Zannettim) Hatıralar var sana dair, Silinmiyor istesemde...
Sıla 'dan Güç Sevdiğimden Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Baskı Sevdiğimden şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son albümü Vaveyla ile müzişk marketlerde ki yerini alan Sıla 'nın Zor Sevdiğimden şarkısının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle...
Cem Adrian Sen yağmurları sevdiğinde şarkısı sözleri Cem Adrian Disco Kralında söylediği şarkı Sen yağmurları sevdiğinde Cem Adrian 28 Ocak Disko Kralında söylediği şarkının sözleri Cem Adrian Sen yağmurları sevdiğinde şarkısı sözleri 28 Ocak Disko Kralında Cem Adiran'ın seslendirdiği Sen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.