Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun Soylediği Ozdeyişler

Ataturkun Soylediği Ozdeyişler
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ataturk nasihatları
Ataturkun deyişleri
Ataturkun ozdeyişleri
Ataturkun oğutleri

Ne mutlu “Turkum diyene

Geldikleri gibi giderler

Benim naciz vucudum elbet bir gun toprak olacaktır, ancak
Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır

Bu millete cok şey oğretebildim ama onlara uşak olmayı
bir turlu oğretemedim

Yurtta sulh, cihanda sulh

Sizlere saldırmanızı değil, olmenizi emrediyorum

Memleketin efendisi hakiki mustahsil olan koyludur

Doğruyu soylemekten korkmayınız

Beni gormek demek mutlaka yuzumu gormek demek değildir
Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve
hissediyorsanız bu yeterlidir

Turkiye Cumhuriyeti mutlu, zengin ve muzaffer olacaktır

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur

Ordular, ilk hedefiniz Akdenizdir İleri !

Similar threads

Ataturk'un kısa sozleri · Yurtta sulh, cihanda sulh · Sizlere saldırmanızı değil, olmenizi emrediyorum · Memleketin efendisi hakiki mustahsil olan koyludur · Doğruyu soylemekten korkmayınız · Beni gormek demek mutlaka yuzumu gormek demek değildir Benim fikirlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Ataturk'ten Vecizeleri nelerdir Ataturk Vecizeleri Yurtta sulh, cihanda sulh Sizlere saldırmanızı değil, olmenizi emrediyorum Memleketin efendisi hakiki mustahsil olan koyludur Doğruyu soylemekten korkmayınız Beni gormek demek mutlaka yuzumu gormek demek değildir Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ataturk Ozdeyişleri Ataturk'un Bazı Ozdeyişleri Ne mutlu Turkumdiyene Geldikleri gibi giderler Benim naciz vucudum elbet bir gun toprak olacaktır, ancak Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır Bu millete cok şey oğretebildim ama onlara uşak olmayı bir turlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ataturkun Soylediği Ozlu Sozler Mustafa Kemal Ataturkun Ozlu Sozleri Benim naciz vucudum elbet bir gun toprak olacaktır, ancak Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır İnsanların saygı ve şerefinin, itaat ve uyumunun kendinden maddeten değil, manen yuksek olanlar icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kısa ataturk'un soylediği ozlu sozler · Ne mutlu Turkumdiyene · Geldikleri gibi giderler · Benim naciz vucudum elbet bir gun toprak olacaktır, ancak Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır · Bu millete cok şey oğretebildim ama onlara uşak olmayı bir turlu oğretemedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
343
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt