Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün sporla ilgili kısa sözleri

0
381

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim

Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği teminat altındadır

Sporda başarılı olmak için tüm milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış edinmek ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir

Ben Türk gençliğinin spor yaparak kuvvetli olmasını isterim

Türk milleti çırılçıplak sporcudur Hemen Şimdi yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerinde güreşirken görürsünüz Ata en fazla ve iyi binen yalnız Türk erkekleri değildir Türk kadını da bu işi iyi bilir

Tüm insanlar ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede değerli ve mühimdir

Her tepe ölçüşmede arkalarında Türk Milletinin bulunduğu ve Millet şerefini düşünmelerini Türk sporcularına meslek düsturu olarak kaydediyorum *

Similar threads

Atatürkün sporla ilgili kısa sözleri Ben sporcunun akıllı, çevik ve bununla beraber ahlaklısını severim Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır Sporda başarıya ulaşmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış edinmek ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Atatürk'ün Spor ile İlgili veciz Sözleri, Atatürk'ün Spor ile ilgili sözleri, Bütün ahali ve memleket evlatlarını sportmen edebilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir Açık ve kat' i söyleyeyim ancak , sporda muvaffak olmak için her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Mustafa Kemal Atatürk ün Spor Hakkında Söylediği Sözler Spor yalnız cisim kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz Algılama ve ahlâk da bu işe yardım eder Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , akıl kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar Ben Sporcunun zeki çevik bununla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
atatürkün sporla ilgili makaleleri Türk sosyal bünyesinde spor hareketlerini düzenlemekle görevli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatını yüceltmeyi düşünürken sadece gösteriş için herhangi bir yarışmada kazanmak azmiyle spor çizmezler Başlıca olan tüm yaştaki Türkler için Gövde Eğitimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Atatürk'ün Sporla ilgili söylediği sözler ve açıklamaları Mustafa Kemal Atatürk'ün Spor ile ilgili sözleri şunlardır: 1 Türk sosyal bünyesinde spor hareketlerini düzenlemekle görevli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatını yüceltmeyi düşünürken sadece gösteriş için herhangi bir yarışmada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt