Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün sporla ilgili özdeyişleri

Atatürkün sporla ilgili özdeyişleri
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Atatürkün sporla ilgili özdeğişleri ne anlatmaktadır

Cevap: Atatürkün sporla ilgili özdeyişleri

Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde yer alan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir
Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini öğretmek ve bunlardan bir kısmını bazı törenlerde ve bayramlarda süsleme olarak hazırlamak gerekir
Muhterem Gençler, Yaşam mücadeleden ibarettir Bundan nedeniyle hayatta yalnız iki şey vardır: galip gelmek ve mağlup almak Size Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve defalarca şampiyon olmaktır ve eminim her zaman galip olacaksınız

Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim
Spor, ahlaktır
Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır
Sporda sonra gelmek için tüm milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış almak ve ona kalpten sevgiyle kopamamak ve onu vatani görev saymak gerekir
Ben Türk gençliğinin spor yaparak zinde olmasını isterim
Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir Bu değin mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta azıcık da uygarlık meselesidir *

Similar threads

Mustafa Kemal Atatürk ün Spor Hakkında Söylediği Sözler Spor yalnız cisim kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz Algılama ve ahlâk da bu işe yardım eder Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , akıl kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar Ben Sporcunun zeki çevik bununla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Atatürkün Spor ile ilgili sözleri Atatürk'ün spora verdiği tartma Atatürk ve Spor Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen adaleli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister Türk Çocuklarına sporun bugünkü tekniğini aydınlatmak ve bunlardan bir kısmını bazı törenlerde ve bayramlarda süsleme olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
· Spor, yalnız gövde kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz Algılama ve ahlak da bu işe yardım eder Akıl ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, akıl kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar Ben sporcunun akıllı, çevik ve bununla birlikte ahlaklısını severim · Açık ve kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Atatürk'ün Spor ile İlgili veciz Sözleri, Atatürk'ün Spor ile ilgili sözleri, Bütün ahali ve memleket evlatlarını sportmen edebilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir Açık ve kat' i söyleyeyim ancak , sporda muvaffak olmak için her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Atatürk'ün Spor ve Sporcuya Verdiği Önem Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini bilgi vermek ve bunlardan bir kısmını bir takım törenlerde ve bayramlarda süsleme olarak belirlemek gerekir Açık ve kati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt