Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun sporla ilgili ozdeyişleri

Ataturkun sporla ilgili ozdeyişleri
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ataturkun sporla ilgili ozdeğişleri ne anlatmaktadır

Cevap: Ataturkun sporla ilgili ozdeyişleri

Her ulus cocuklarının sıhhatli ve gurbuz olmaları icin yaşadıkları bolgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekkullerin en birinci odevidir
Turk cocuklarına sporun bugunku tekniğini oğretmek ve bunlardan bir kısmını bazı torenlerde ve bayramlarda dekor olarak koymak gerekir
Muhterem Gencler, Hayat mucadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip gelmek ve mağlup olmak Size Turk gencliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız

Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim
Spor, ahlaktır
Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır
Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani gorev saymak gerekir
Ben Turk gencliğinin spor yaparak guclu olmasını isterim
Dunya spor hayatı ve spor dunyası cok muhimdir Bu kadar muhim olan spor hayatı, bizim icin daha muhimdir Cunku ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir

Similar threads

ataturkun sporla ilgili sozleri ataturk un sporla ilgili soylediği ozlu sozler Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir ustunluğu sayılmaz İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa cıkamazlar Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ataturk'un Sporla ilgili soylediği sozler ve acıklamaları Mustafa Kemal Ataturk'un Spor ile ilgili sozleri şunlardır: 1 Turk sosyal bunyesinde spor hareketlerini duzenlemekle gorevli olanlar, Turk cocuklarının spor hayatını yuceltmeyi duşunurken sadece gosteriş icin herhangi bir yarışmada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
ataturkun sporla ilgili soyledıgı sozler kısaca anlatırmısınız Cevap: ataturkun sporla ilgili soyledıgı sozler Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ataturkun sporla ilgili makaleleri Turk sosyal bunyesinde spor hareketlerini duzenlemekle gorevli olanlar, Turk cocuklarının spor hayatını yuceltmeyi duşunurken sadece gosteriş icin herhangi bir yarışmada kazanmak azmiyle spor cizmezler Esas olan butun yaştaki Turkler icin Beden Eğitimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Ataturkun Spor ile ilgili sozleri Ataturk'un spora verdiği onem Ataturk ve Spor Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yuksek seviyeli muhafızlar ister Turk Cocuklarına sporun bugunku tekniğini oğretmek ve bunlardan bir kısmını bazı torenlerde ve bayramlarda dekor olarak koymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt