Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

atatürkün sporla ilgili özlü sözleri

atatürkün sporla ilgili özlü sözleri
0
90

Similar threads

Mustafa Kemal Atatürk'ün Söylediği Çevre İle İlgili Sözlerden Bazıları Atatürkün Çevre Sözleri Atatürkün Çevreyle İlgili Sözü Sevgili melekler, Mustafa Kemal Atatürk pek çok konuda kulaklara küpe olacak cinsten hoş sözler söylemiş mesajlar vermiştir Daha önce çoğunu paylaştığımız bu sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Atatürkün Kitapla İlgili Söylediği Hoş Sözler atatürk ün kitap ile ilgili sözleri atatürk ün kitapla ilgili sözleri kitaplarla atatürkün kütüphaneyle kitapla özlü bana acill kitapla ilgili söyledği sözleri bulmanızı istiyorum keza diğer ünlülerin söyledikleri içinde saolun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Atatürkün cumhuriyetçilikle ilgili söylediği sözler var mı paylaşın Atatürkün cumhuriyetçilğikle ilgili söylediği sözleri arıyorum ,Atatürkün cumhuriyetçilik için söylediği sözler neler acaba ? Teşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
özet olarak Atattürkün kısa ve öz sözleri ve anlamları Selam melekler, Atatürkün özlü sözlerini ama kısalarını anlamlarıyla birlikte buraya yazan mısınız, takipteyimkisacaatatturkunozlusozleriveanlamlari5c59d3f5c1e66alt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözleri gerekli bana Selam arkadaşlar bana acele göre Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözleri lazım bu ricamı yerine getirip Atatürkün Avukatlarla İlgili Sözlerini paylaşıma sunarsanız çok sevinirim Şimdiden fazla mersi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt