Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler

atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler kısaca anlatırmısınız

Cevap: atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler

Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim

Spor, ahlaktır

Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır

Sporda yerine geçmek için tüm milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış almak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani tayin saymak gerekir

Ben Türk gençliğinin spor yaparak enerjik olmasını isterim

Her millet çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir

Spordan mahrum olan bir gençlik nasıl fakat vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı eksik ve eksik olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz

Türk Çocuğu! Her işte olduğu gibi, havacılıkta da, en yüksek düzeyde, gökte, seni bekleyen yerini, eksik zamanda dolduracaksın Bundan, hakiki dostlarımız sevinecek, Türk Ulusu mutlu olacaktır

Bir insan hayatında büyük bir muvaffakiyet kazanabilir Ama, yalnız onunla övünerek kalmak isterse, o muvaffakiyet de unutulmaya mahkumdur Onun için hedeflemek ve her zaman muvaffakiyet çağırmak, herkes için başlıca olmalıdır

Ben sporcunun akıllı, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim

Mustafa Kemal AtatürkURL *

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt