Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atauzem Hemşirelik Lisans Tamamlama

0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Hemşirelik Lisans Tamamlama,Hemşirelik Lisans Tamamlama Başvuru Sureleri Uzatıldı

SağlıkSen tarafından Erzurum Ataturk Universitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Mudurluğu (ATAUZEM) ile yapılan goruşmeler sonucunda Hemşirelik Lisans Tamamlama programına başvuru suresi 05 Ekim 2019 Cuma gunu mesai bitimine kadar uzatılmıştı

Hemşirelik Lisans Tamamlama programına Sağlık Meslek Liselerinin Toplum Sağlığı bolumu ile Hemşirelik mezunu olup on lisans diplomasını Sağlık Teknikeri unvanı ile almış olanlar başvurabilme imkanı buldular

NOT:

ATAUZEMden yapılan acıklamaya gore Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bolumunden mezun olmayıp Sağlık Teknikeri on lisans diploması alanların başvuruları kabul edilmeyecektir

Similar threads

Atauzem Hemşirelik Lisans Tamamlama Hemşirelik Lisans Bitirme,Hemşirelik Lisans Tamamlama Tatbik Süreleri Uzatıldı SağlıkSen göre Erzurum Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü (ATAUZEM) ile yapılan görüşmeler sonucunda Hemşirelik Lisans Bitirme programına tatbik süresi 05...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Hemşirelik Lisans Tamamlama Programına Kimler Başvurabilir 1 Başvuru tarihi itibariyle; a) Sağlık Bakanlığı b) Diğer kamu kurum ve kuruluşları c) Ozel sağlık kuruluşlarında calışan, 2 Mezun olduğu onlisans programı itibariyle; a) Hemşirelik Onlisans Programı b) Sağlık Memurluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Anestezi teknikerliği lisans tamamlama Anestezi teknikeri lisans tamamlama hakkında Mesleğin eğitimine girebilmek icin, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Meslek liselerinin “Anestezi ve Anestezi Teknisyenliği alanlarından mezun olanlar “Anestezi onlisans programına sınavsız geciş icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Atauzem Hemşirelik Dersleri Atauzem Hemşirelik Dersleri hakkında, atauzem dersleri Atauzem Hemşirelik Dersleri programlari HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI UZAK EĞİTİMÖĞRETİM VE SINAV BAŞVURU FORMU ESASLARI redBİRİNCİ BÖLÜM Hedef, Kapsam, Takviye ve Tanımlar Hedef MADDE 1 –...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
ambulans ve acil bakım teknikerliği taban puanları 2019 ambulans ve acil bakım teknikerliği puanları Ambulans ve acil bakım teknikeri puanları Meslek liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği, İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği ve Yaşlı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bolumlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt