Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

atauzem kayıt başvuruları 2010-

atauzem kayıt başvuruları 2010-
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
atauzem 20102019 kayıt başvuruları ,
Atauzem Başvuruları ,

Ulus ya da özel sektörde çalışmakta olan Hemşirelik ile Sağlık Durumu Memurluğu bölümüprogramı ön lisans mezunu afiyet çalışanlarının uzaktan eğitim aracılığıyla lisans tamamlama eğitimlerini gerçekleştirmek amacıyla Sıhhat Bakanlığı ile Üniversitemiz aralarında yapılan protokole alt olarak yürütülen bir lisans bitirme programıdır

ATAUZEM Belirlenmiş Kayıt Ücretlerinin Yatırılması

Yoğun talep üzerine ön tescil süresinin uzaması ve banka işlemlerindeki meydana gelen problemlerden dolayı emin tescil süresi 24 Eylül 2010 Cuma gününe değin uzatılmıştır

Belli Kayıt Ekranı için tıklayınız

Başvuruları kabul edilen öğrenciler ilgili banka hesaplarına ücretleri yatırarak kesin tescil işlemlerini tamamlayacaktırlar Belirlenmiş Kayı işlemlerinin anlatıldığı 2010 HELİTAM Muhakkak Tescil Klavuzuna ulaşmak için tıklayınız

HELİTAM Programındaki Öğrencilerimizin 20102019 Öğretim Yılı İçin Yapmaları Gereken Ödemeler ile ilgili açıklamalar için tıklayın

Hemşirelik Lisans Tamamlama Programı 20102019 EğitimÖğretim Yılı Akademik Takvimi için tıklayın

Kesin Tescil Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

Muhakkak kayıt süreci ile ilgili yaşadığınız problemleri öğrenci işlerimizi arayarak giderebilir veya zorunlu bilgileri alabilirsiniz Öğrenci işlerine varmak için

0442 2315600, 0442 2315601, 0442 2315602

telefon numaraları kullanılabilir Bu numaraların haricinde üniversitemizin telefonlarını ya da merkezimize ait diğer telefon numaralarının aranması öğrencilerimizin problemlerinin çözülmesinde etkili olmamakta aksine iş yükünü artırarak gecikmelere neden olmaktadır

Bütün öğrencilerimizden yalnızca yukarıda yazılmış olan numaraları aramaları önemle rica olunur *

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt