iltasyazilim
FD Üye
Allah var ise ve bu beyni bana o verdiyse, benim huylarımı o yarattıysa Örneğin: Diyelim ki ben acımasız cahil biriyim gidip adam öldürüyorum Allah'ın verdiği akıl ile duygular ile gidip adam öldürüyorum ( böyle insanlar günümüzde çook ) Cehennemde de bunun için yanacağımı söylüyorsunuz Bana bu akılı Allah verdi yani bana adam öldürmek o kadar günah o kadar kötü birşey gelmiyor Bunun için nasıl ceza alabilirim ki ? nasıl yanabilirim sonuçta Allah'ın verdiği bi akıl ile onu yapıyosun ( umarım anlamışsınızdır demek istediğimi )
Birde ben ateistim diyelim, eğer Allah var ise beni tekrar Allah'a inanmam için yöneltsin, bana ateist olma düşüncesini vermesin, bana Allah inancı versinEğer Allah var ise bana Neden Allah inancı vermiyor ki ?
Arkadaşlar bu sorular benim çok kafamı kurcalıyor Ateist değilim Ama bilmiyorum bu sorular yüzünden ateist olucam ya artık :s
Birde ben ateistim diyelim, eğer Allah var ise beni tekrar Allah'a inanmam için yöneltsin, bana ateist olma düşüncesini vermesin, bana Allah inancı versinEğer Allah var ise bana Neden Allah inancı vermiyor ki ?
Arkadaşlar bu sorular benim çok kafamı kurcalıyor Ateist değilim Ama bilmiyorum bu sorular yüzünden ateist olucam ya artık :s