Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ateş dunyadan geliyor!!

ateş dunyadan geliyor!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ATEŞ DÜNYADAN GİDİYOR

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan Behlül Dana (VIII yüzyıl) dönemin evliyasındandı Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı Ama bunu maksatlı yapardı Behlül daima Harun Rediş'in yakınında bulunur, çeşitli sebepler hasıl ederek onu uyarırdı Bir gün Behlül, üstü başı toz toprak içinde uzun bir yolculukan gelmiş olmanın belirtileri ile Harun Reşid'in huzuruna çıktı Harun Reşid sordu:

Be ne hal Behlül, nereden geliyorsun?

Cehennemden geliyorum ey hükümdar

Ne işin vardı cehennemde?

Ateş lazım oldu da ateş almaya gittim

Peki, getirdin mi bari?

Hayır efendim getiremedim Cehennemin bekçileriyle görüştüm, onlar Sanıldığı gibi burada ateş bulunmaz, ateşi herkes dünyadan kendisi getirirdediler

Similar threads

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız (VIII yüzyıl) dönemin evliyasındandı Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ateş dünyadan gidiyor ateş dünyadan gidiyor Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşayan olan Behlül Dana (VIII asır) dönemin evliyasındandı ara sıra aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, cümbür cemaat de bundan nedeniyle kendisini çılgın sanırdı Fakat bunu maksatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ates lazim oldu Ateş Lüzumlu Oldu Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid vaktinde yaşayan olan Behlül Dana (VIII asır) dönemin evliyasındandı zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, cümbür cemaat de bundan nedeniyle kendisini çılgın sanırdı Ama bunu maksatlı yapardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
PEYGAMBERE BAĞLILIK Mekke'nin fethinden sonra İslâm'ı kabul edenler arasında Hz Ebû Bekir'in babası Ebû Kuhâfe de bulunuyordu Yaşı sekseni aşmış, âmâ bir kişi olan Ebû Kuhâfe, Hz Peygamber'in huzurunda hidayete ermekte geç kalmışlığını telâfi edercesine aşkla kelimei şehadet getiriyordu Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
PEYGAMBERE BAĞLILIK Mekke'nin fethinden sonra İslâm'ı kabul edenler arasında Hz Ebû Bekir'in babası Ebû Kuhâfe de bulunuyordu Yaşı sekseni aşmış, âmâ bir kişi olan Ebû Kuhâfe, Hz Peygamber'in huzurunda hidayete ermekte geç kalmışlığını telâfi edercesine aşkla kelimei şehadet getiriyordu Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,465Konular
981,144Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt