Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Athena - Yalan

Athena - Yalan
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ansızın tarifsiz gelir ya
O zamanlar sormaya curettin kalmaz olanından
Feri soluk, niyeti kayıp, dardayım
Aşk nefrete ne yakınsın
Kin kırdı her okşamak istediğimde seni
Elimi gozlerimi gomdum tebessume
Yalnız kendine inkarın
Sadece senden kacarsın
Halin ele verir anlamazsın

Yalan soyleme bana
Gozlerin anlatıyor herşeyi
Yalan soyleme bana
Yalan soyleme bana
Zaten yoktur nedeni

Uzak duşmuşum kendimden, aklım fikrimden
Caresiz surukleniyorum
Bilerek peşinden
Yalnız kendine inkarın
Sadece senden kacarsın
Halin ele verir anlamazsın

Yalan soyleme bana
Yalan soyleme bana
Yalan soyleme bana
Zaten yoktur nedeni

Yok, halin saf değil
Niyetin başka başka guzel
Yok, halin saf değil
Niyetin başka başka guzel

Yalan soyleme bana
Yalan soyleme bana
Yalan soyleme bana

Similar threads

Athena YaLan (akor) athena yalan tab athena yalan akor lahza akor F G Am G F Aniden tarifsiz gelir ya o zamanlar G Am E* F Sormaya cürretin kalmaz olanından G Am G F Feri benzi atmış niyeti kayıp dardayım G Am Aşk nefrete ne yakınsın F G Am GF Kin kırdı her okşamak istediğimde seni G Ame...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kızmak İle İlgili Ozlu Sozler Kızmak İle İlgili Guzel Sozler Kızgınlık Sozleri Ofke Sozleri Kızgınlıkla İlgili Sozler sizler icin Farkıyla Sayfamızda Biraz Gozyaşı Biraz Huzun işte Benim gercek Adım Acılar, Sen Anlamazsın o Kabiliyet Kalmamış Hayata pmebe gozluklerle Bakan Serseri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
yıkıcı sozler kısa Yıkılmak İle İlgili Sozler Yıkıcı Değil yapıcı Olamaya Calıştım bu hayatta beni Bir Sen Anlamadın Birde Sevgi bilmeyen kalbin Anlamadı, Gunun birinde Anlasanda gec Olucak Ağlıyacaksın Sen Artık Kısa Cumlelerimin Sonunda Keşke Olmasaydın Hitabında Cumlelerimsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Yıkıcı Mesajlar kısa Yıkıcı Sozler Yıkıcı Sozlerine Ağlasada Bu GonuL, unutup Giderim gulum! sen bak eğlenmene yıkılacaksın sende gunun birinde, ozaman gorucem seni bende!!! Yıkıcı Değil yapıcı Olamaya Calıştım bu hayatta beni Bir Sen Anlamadın Birde Sevgi bilmeyen kalbin Anlamadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt