Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Athenanın solisti Gokhan evleniyormuymuş ? Athena grubunun solisti şirin adam Gökhan evleniyormuş diye duydum doğru mu arkadaşlar ? Doğruysa kimle evleniyor acaba ?athenaninsolistigokhanevleniyormuymus5c59ee7915a9dalt Big Grin
Athena solisti Gökhan evlendimi acaba? Athenanın solisti Gökhan evlilik hazırlıkları yapıyorduAcaba evlendimi, bir haber var mı yahut ben mi görmedimathenasolistigokhanevlendimiacaba5c59b24078f4dalt
Teoman evleniyormuş dürüst mu Ben Teoman evleniyor diye bir arkadaşımdan duydum o da nette bir yerde aydın, doğru mu, evleniyosa kimle evleniyo ?teomanevleniyormusdogrumu5c59c94a15ef5alt
Soy Demirer ve Sevgilisi Eylülde Evleniyor ata demirer, evleniyor mu, kimin le evleniyor, özge borak kimdir, nerede evleniyorlar, haberlerini buradan bulabilirsiniz Ata Demirer haberini sizlerle paylaşıyorum 1548658551 1548658551...
Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış içten mu ? Ben süper bir haber duydum bundan böyle bilardo okullarda seçmeli ders olacakmışBen de yeni yeni merak sarmıştım,i sınıftaki erkek arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyordum Doğruysa bu haber...
Daha evvel LGBTİ aksisi telaffuzuyla gündeme gelen Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bu kere de ismini "Yunan mitolojisinde zeka, sanat, strateji, ilham ve barış tanrıçası"ndan alan Athena kümesini amaç aldı.
Geçen ay yaptığı "LGBT aktivizmi bence politik bir harekettir. Hiç...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.