Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Athenanın solisti Gokhan evleniyormuymuş ?

Athenanın solisti Gokhan evleniyormuymuş ?
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Athenanın solisti Gokhan evleniyormuymuş ? Athena grubunun solisti şirin adam Gökhan evleniyormuş diye duydum doğru mu arkadaşlar ? Doğruysa kimle evleniyor acaba ?athenaninsolistigokhanevleniyormuymus5c59ee7915a9dalt :D Big Grin :D  

Similar threads

Athena solisti Gökhan evlendimi acaba? Athenanın solisti Gökhan evlilik hazırlıkları yapıyorduAcaba evlendimi, bir haber var mı yahut ben mi görmedimathenasolistigokhanevlendimiacaba5c59b24078f4dalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Teoman evleniyormuş dürüst mu Ben Teoman evleniyor diye bir arkadaşımdan duydum o da nette bir yerde aydın, doğru mu, evleniyosa kimle evleniyo ?teomanevleniyormusdogrumu5c59c94a15ef5alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Soy Demirer ve Sevgilisi Eylülde Evleniyor ata demirer, evleniyor mu, kimin le evleniyor, özge borak kimdir, nerede evleniyorlar, haberlerini buradan bulabilirsiniz Ata Demirer haberini sizlerle paylaşıyorum 1548658551 1548658551...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış içten mu ? Ben süper bir haber duydum bundan böyle bilardo okullarda seçmeli ders olacakmışBen de yeni yeni merak sarmıştım,i sınıftaki erkek arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyordum Doğruysa bu haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Daha evvel LGBTİ aksisi telaffuzuyla gündeme gelen Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bu kere de ismini "Yunan mitolojisinde zeka, sanat, strateji, ilham ve barış tanrıçası"ndan alan Athena kümesini amaç aldı. Geçen ay yaptığı "LGBT aktivizmi bence politik bir harekettir. Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt