Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ATİ ekran kartı tamamını kullanamıyorum yardım

ATİ ekran kartı tamamını kullanamıyorum yardım
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MerhabaArkadadaşlar yeni pc aldık ekran kartı 2 gb yazıyodu mağazadan aldığımızdaÖzelliklerine baktığımda 1024 mb olduğunu gördüm ve yüksek ekran kartı isteyen oyunlarda kasmalar yaşamaya başladım sistem özellikleri iyi işlemci 293 çift çekirdek ram 4 gb ekran kartından olduğundan eminimEkran kartının tamamını nasıl kullanabilirim yardım edinTeşekkürler

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar Şimdi Herşey Normal Oyuna Giriyorum Oynuyorum Ekran Parçalanıyor Nası Desem Hani Yere Ayna Atarız Çatlar Ya Onun Gibi Aralıklarla Oluyor Azcık Bekledikten Sonra Reset Atıyor Ama Driver Yükleyince Düzeliyor Sonra Gene Geliyor 2 Sorun : Normal Gene Oyuna Giriyorum 5 Dk Fln Geçince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
EKRAN KARTI konusunda fazla bilgim yok nolur yardım !!! biraz eski bir sistemim var çoğunuz hiç alma diceksiniz ama ekran kartı lazım takıcağım ekran kartı ATI RADEON HD 3450 512 MB EKRAN KARTI (AGP) intel(R) pentium(R) 4 CPU 1400MHz 140 ghz 1 gb RAM şu anki ekran kartı da nvidıa riva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaşlar ati x1300 pro pcı express ekran kartı aldım fakat ekranımda kırmızı beyaz şeklinde monitörümün enine doğru çizgiler çıkıo ara sıra! bu windows u açaerken ilk masaüstü simgeleri gelirken ve ekran kartının ayar merkezini açmaya çalışıtığımda yapıo oyunlarda hiç böle bi problemim yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Philips 107T5 flat monitörümde Ati Radeon 9200 128 mb AGP ekran kartı kullanıyorumFakat 1024x768 çözünürlükten yüksek ayarda ekranın kenarlarında daralma ve bükülmeler oluyorMonitör ayarlarından yaptım düzelmediHertz ayarlarını değiştirdim, driver günceledim aynıHatta 1024*768 de bile çok düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt