Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ATI mi Nvidia mı ?

ATI mi Nvidia mı ?

Similar threads

PSU 300 Watt Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Beyler bildiginiz gibi bu 2 si en büyük ekran kartı üreticileri ve bn şahsen ati ın sapphire hd 3850 sine aşık oldum ve alcam gibi, 160 tl civarında ve 512 mb 256 bit le oldukça iyi bi kart, bana bu civarda NVİDİA yada baskada olrur önerebilceğiniz iyi ekran kartı vrmı????????????
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkdaşlar bir pcnin ekran kartı en fazla kaç dereceye çıkarsa yanar veya oyun oynuyorsak ekran kartı kaça çıkınca pc kapanır eğer ekran kartımı sorcaksanız ati radeon HD 4350 1gb fansız ama fan koydutturucağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt