iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar ATI Radeon HD 3600 ekran kartım var 2152011 tekı son guncellemesını yaptıktan sonra sık sık mavı ekran hatası almaya basladım
Daha sonradan eskı surumlerını yuklesemde bu duzelmedı
Ramlerı,
poweri,
kablo vb kullanım cıhazlarının nerdeyse hemen hepsını degıstırdım ve denedım
defalarca format attırdımdefalarca ekran kartı drıverlerını sılıp yenıdne kurdum
malesef sorunumu cozemedım
sorunun olusma sebebı genellıkle explorer sayfasını acarken uzun suren sıtelerde basıma daha sıkca gelıyor bu hata
gamersfirt yada knightonlineworld sayfaları gıbı hemen acılmayan azda olsa kasan sıtelere tıkladıgımda hemen pc kıtlenıyor bazen mavı ekran hatası verıyor bazende sankı hıc bır sye olmamıs gıbı pc calısmaya devam edıyor ancak ekran tamamen gıdıyor
aldıgım tam hata:
ati2dvag
0x000000EA(088DED638 0X899ABD08 0XBA4E7CBC 0X00000001)
Konu hakkında bılgısı olan yada yol gosterecek arkadasımız varsa yardımcı olurlarsa sevınırım
sanırım son cozum
Zotac Geforce 8800 gt almak zorunda kalacagım
guncellemelı ekran kartları sıksık cıddı sorunlar cıkarıyor:S
Daha sonradan eskı surumlerını yuklesemde bu duzelmedı
Ramlerı,
poweri,
kablo vb kullanım cıhazlarının nerdeyse hemen hepsını degıstırdım ve denedım
defalarca format attırdımdefalarca ekran kartı drıverlerını sılıp yenıdne kurdum
malesef sorunumu cozemedım
sorunun olusma sebebı genellıkle explorer sayfasını acarken uzun suren sıtelerde basıma daha sıkca gelıyor bu hata
gamersfirt yada knightonlineworld sayfaları gıbı hemen acılmayan azda olsa kasan sıtelere tıkladıgımda hemen pc kıtlenıyor bazen mavı ekran hatası verıyor bazende sankı hıc bır sye olmamıs gıbı pc calısmaya devam edıyor ancak ekran tamamen gıdıyor
aldıgım tam hata:
ati2dvag
0x000000EA(088DED638 0X899ABD08 0XBA4E7CBC 0X00000001)
Konu hakkında bılgısı olan yada yol gosterecek arkadasımız varsa yardımcı olurlarsa sevınırım
sanırım son cozum
Zotac Geforce 8800 gt almak zorunda kalacagım
guncellemelı ekran kartları sıksık cıddı sorunlar cıkarıyor:S