Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ATI Radeon HD 3600 Series güncelleme

ATI Radeon HD 3600 Series güncelleme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ekran kartini güncellemesini yapamiyorum daha doğrusu nasil yapilcagini bilmiyorum Bunun sebebi bircok oyunlarda ayrintilari göremiyorum Tabi buna beni oyundan soğutuyor Sebebini ekran kartinin oldugunu düşündüm ama bir türlü güncelleme yapamadim İndire bilcegim bi link verirmisniz ?

pc'im : Windows Xp
ekran kart'i : ATI Radeon HD 3600 Series Graphics Processor 512'lik

Similar threads

Ekran kartini güncellemesini yapamiyorum daha doğrusu nasil yapilcagini bilmiyorum Bunun sebebi bircok oyunlarda ayrintilari göremiyorum Tabi buna beni oyundan soğutuyor Sebebini ekran kartinin oldugunu düşündüm ama bir türlü güncelleme yapamadim İndire bilcegim bi link verirmisniz ? pc'im...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar benım eski ekran kartım Geforce Fx 5200 düarıza yapmadan önce bu kart ile sorunsuz knight online oynayabiliyordumŞimdi ATI Radeon HD 3600 Series aldım yukledim herşeyi knight online girince grafik sorunu yaşıyorum skillerim ekranım hep başka yerdedriver silip yükledim güncelleştirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaslar ATI Radeon HD 3600 ekran kartım var 2152011 tekı son guncellemesını yaptıktan sonra sık sık mavı ekran hatası almaya basladım Daha sonradan eskı surumlerını yuklesemde bu duzelmedı Ramlerı, poweri, kablo vb kullanım cıhazlarının nerdeyse hemen hepsını degıstırdım ve denedım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim herkeze slm lar benim sorum olacak ati radeon hd 4670 hakkın da simdi ilk önce size özelliklerini yazıyım Birincil Adaptör Grafik Kartı Üreticisi Powered by ATI Grafik Yonga Seti ATI Radeon HD 4600 Series Aygıt Tanıtıcısı 9490...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
ANAKART BIOSTAR GROUP N61PCM2S DDR2 İŞLEMCİ AMD SEMPRON 140 PROCESSOR 41W (SARGASAM3) 271 GHZ RAM KİNGSTON 1GB 800MHZ DDR2 EKRAN KARTI NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430 512 MB ONBOARD DİRECTX 90c İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP PROFESSIONAL SERVİCE PACK 3 GÜÇ KAYNAĞI QUAKE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt