Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

atilla taş gangam style sözleri var mı

atilla taş gangam style sözleri var mı
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
atilla taş gangam style sözleri var mı Kızlar atilla taş yeni parça yapmış daha açık konuşmak gerekirse araklamış şimdi tüm dünyanın dinlediği gangam styl parçasını değiştirmiş ve yam yam style yapmış burada söylenen videoda yani sözler gerekli bana bu parçanın sözlerini arıyorum var mı kızlar ?  

Similar threads

Atilla Taş'ın Seslendirdiği Yamyam Stayla Şarkısının Sözleri Bu konu; atilla taş yamyam stayla şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Bay Ham Çökelek yepyeni şarkısıyla sizlerleatillatasinseslendirdigiyamyamstaylasarkisininsozleri5c579ee157fdepngalt :D:D :D:D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
CAn Dündar'dan aşk ve sevgi sözleri var mı forumda Kızlar bütün bir Can Dündar hayranıyım ve Can Dündar'ın söylediği aşk ve sevgi sözlerini arıyorum, varmıdır forumunuzda ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Can bonomonun eurovision şarkısının sözleri var mı Kızlar şarkıyı hazırlamış ve TRT ye vermiş diyorlar üç şarkı vermiş acaba şarkısı hangisi dinleyebilir miyiz yada sözleri var mı ingilizce mi türkçe mi yapmış acaba meraklandım şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
temizleme ile ilgili sözler var mı kızlar ? Bana temizleme ile ilgili temizliğin önemini anlatan hoş sözler gerekli teşekkür ediyorum varsa lütfen paylaşır mısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Resimli hamile kalma pozisyonları var mı kızlar ? Arkadaşımdan öğrendiğim daha açık konuşmak gerekirse kulaktan duyduğum kadarı ile hamile kalmak için yapılması gerekenler ve pozisyonlar varmış ? Bunları bana resimli olarak atabilir misiniz ? bu vesileyle ilişkinin anında arkasında minimum 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,497Konular
982,012Mesajlar
29,996Kullanıcılar
Üst Alt